simke -> RE: Pentaxim vakcina (9.6.2010 14:48:28)
|
Kopirano iz teme Spisak i razgovori RR mama IZVORNA PORUKA: micketta ubedi nas jucer doca da uzmemo drzavnu vakcinu a ne pentaxim. posto juce ceo dan nije oka sklopila a vakcinu primila tek oko pola 6 posle podne, derala se k''o nikada a i posle sve grcala u snu satima a spavala je od 20 h do 8 jutros. mashala! merim joj temperaturu na svakih pola sata k''o da sam poludela. za sada je 36.9. ne damo se IZVORNA PORUKA: buhla mi cemo tu inekciju koja se prima sa 2 meseca da dobijemo tek sa 3.5... dr nam ide na odmor pa nam tako zakazala IZVORNA PORUKA: maslinica cao zene, mamice...interesuje me, vidim da je i tema...vakcina..micke sto ti je rekao pa i presla na drzvanu vakcinu? nama jucer sestra rekla da razmislimo i narucila nas 21.7. na bockanje, sad me interesuje sto ti promeni misljenje? ja se vec u cugu odlucila za P. i petar jucer kenjkav boze sacuvaj, nudila mu vode, nece, ali on je imao reakciju na vakcinicu, pa verovatno zato i da se pohvalimo, splasnuli grcici i spavamo u kreveticu IZVORNA PORUKA: OTI tea juce primila pentaxim...sa 3meseca umesto sa dva...ma nema veze micketa a ko vas je ubedio? IZVORNA PORUKA: OTI tea nije imala t, ubod se i ne vidi.. nije ni osetila vakcinu...malo je kenjkala jer joj se spavalo ceo pregled.. i posle odvalila dva sata. IZVORNA PORUKA: micketta mislim da sve zavisi od dr do dr. uh, sad sam otkrila rupu na saksiji objasnio nam je da je temperatura normalna reakcija na vakcinu, mada se ne javlja obavezno i da, ako je dobije, to je pouzdan znak da se vakcina fino 'primila'. sta god mu to znacilo... doca nije nimalo pro zapadnjacki orijentisan bitno je samo da ne predje 38.5. onda vec mora da se obara. kupili smo eferalgan za svaki slucaj. joj, zene, sto me izreshetaste tako sa tim pitanjima, sad se osecam ko kreten sto detetu dadoh drzavnu IZVORNA PORUKA: New Mom Micke, evo većeg kretena - koja je uopšte razlika između državne i pentaxim? Šta to uopšte znači? IZVORNA PORUKA: Jeca RR ja kazem da sam apsolutno za drzavnu vakcinu! i molim vas da se prebacite u temu o vakcinama...
|
|
|
|