Klarita -> RE: Koliko dugo široki povoj? (13.7.2011 12:53:21)
|
Meni se sirok povoj smucio, i skinula sam ga sama bez saveta dr kad je napunila 5 meseci, jer su tad pocele vrucine i ona je plakala kad bi je umotavla u one krpe...pogotovu sto se kod nas pod sirokim povojem smatraju dve tetra i svedska[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Ranije na kontrolama je bilo kao da joj desni kuk sporije sazreva ali da ce biti OK, gledali je svi redom cak i dr sa banjice, neki dr Aleksic, koji nam je savetovao da nosi do punih 6 meseci pa da se vidimo. E, sad kako je jako vruce, i kako sad da dodjemo u BG po ovakvom vremenu,a on bi trebao da dodje u Vl uskoro, mi je odveli do druga mm koji je ortoped i koji je i ranije gledao, i on tvrdi da joj je sad bolji desni od levog kuka Inace taj isti ortoped savetuje siroki povoj do 2 meseca eventualno do 3. Kod pedijatrice u decijem dispanzeru necu ni da idem jer nas je ona toliko naplasila, a pokazalo se bez potrebe, jer su je gledala ova dva ortopeda, i mozda sam neodgovorna ili se plasim sta bi mi rekla, ali necu da je vodim kod nje. K ne nosi siroki povoj od punih 5 meseci, i evo sedi bez problema, ustaje na nogice, hvata se onako za ogradicu i podize se, niko nema srecniji od nje ako je dignemo na noge, znam da to nema neke veze sa sirokim povojem, ali eto, tesim se da je sve u redu i cekam dr Aleksica!
|
|
|
|