Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:04:29
|
|
|
|
dacca
|
sta bi mogli da znace oni brojevi po sobama? 20, 60
|
|
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:10:31
|
|
|
|
Ellenica
|
Imaš otvarač. Klikni na ZNak lupe u uglu sličice da uvećaš predmet koji imaš. Uvećeš flašu, klikneš na otvarač pa otvaračem na flašu. Skloni šlašu i uvećaj čašu onda sipaj tečnost u čašu. NApomena Sve predmete dobro pogledajte, neki od njih imaju hintove. I da znate sve dok vam još uvek trebaju predmeti će biti na tabeli sa desne strane.
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:12:05
|
|
|
|
Mari86
|
Ni ja ne znam sta sa flasom i otvaracem,gde da je spustim Otvarac sam otvorila klikom ali kad ga stavim na flasu nista se ne desava
< Poruku je uredio Mari86 -- 15.6.2010 15:15:02 >
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:16:01
|
|
|
|
Mari86
|
Uspelaaa e sad sam dobila nesto zeleno
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:16:09
|
|
|
|
engimengi
|
Kako da spojim morskog konja,i kako da otvorim biljku mesožderku?
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:16:15
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: Ellenica mick ide li ti? ja nemam otvarac mogu li zubima da otvorim?
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:18:06
|
|
|
|
Ellenica
|
Knjige mick klikći po njima
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:21:07
|
|
|
|
micketta
|
hm, meni se otvore samo dve knjige. u jednoj pise nesto kao 20, a u drugoj nesto prazno
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:23:19
|
|
|
|
Mari86
|
imas otvarac znaci vec si ga uzela tamo gde je to sto si skupila ,otvarac moras da otvoris klikci po njemu i rastvorice se... ej ja nasla nekog coveculjka sta cu sa njim?
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:23:48
|
|
|
|
micketta
|
aaa, skontala sam da sam imala taj otvarac za flajke, ali evo tek sad da mogu i da ga rascepim pa da se vidi onaj deo sto ulazi u pampur samo ne znam sta cu sad
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:24:32
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 imas otvarac znaci vec si ga uzela tamo gde je to sto si skupila ,otvarac moras da otvoris klikci po njemu i rastvorice se... ej ja nasla nekog coveculjka sta cu sa njim? i ja imam tu vudu lutkicu
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:26:05
|
|
|
|
micketta
|
jeeeee ispila sam flajku i sam mi se prividja nekakva zelena kugla
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:26:27
|
|
|
|
engimengi
|
Eleniceeeee,odaj mi tajnu ne mogu vise,kako da otvorim onu biljku i onaj glupi morski konj kako se sastavlja?
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:27:36
|
|
|
|
Ellenica
|
Hint Lutkica Prva knjiga-papir je pocepan, neko je icepio parir i bacio ga negde u sobi. Kada nađete papir i sastavite stranicu dobićete sliku kako treba da postavite lutkicu,obratita pažnju na glavu
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:28:33
|
|
|
|
micketta
|
imaju i neki srafici u onim policama ispod one zabe
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:29:47
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: engimengi Eleniceeeee,odaj mi tajnu ne mogu vise,kako da otvorim onu biljku i onaj glupi morski konj kako se sastavlja? ZAnemari konjića. Neznam gde si stigla? Okreni saksiju
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:30:27
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: dacca sta bi mogli da znace oni brojevi po sobama? 20, 60 ne znam. ja sa videla 43, 34 i 33. pokusala sam sve kombinacije za onaj sef i nista mi nije uspelo
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:30:52
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: micketta imaju i neki srafici u onim policama ispod one zabe Bravo mick, za to ti treba šafciger ali kontam da nisi još to odradila.
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:31:28
|
|
|
|
micketta
|
sta predstavlja onaj sivi predmet horizontalno polozen? bilo bi mi mnogo lakse da ga upotrebim kada bih znala sta je to
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:32:36
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: micketta IZVORNA PORUKA: dacca sta bi mogli da znace oni brojevi po sobama? 20, 60 ne znam. ja sa videla 43, 34 i 33. pokusala sam sve kombinacije za onaj sef i nista mi nije uspelo Mick dali imaš kutiju sa rupom u sredini. Tu idu kuglice koje pokupiš. One ti daju rešanja za otvaranje zagonetnih pregrada i sl.
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:36:20
|
|
|
|
Nana*
|
Cure ja sam igrala dosta ovakvih igrica, ali ova je stvarno jedna od tezih... Na pocetku se ne cini tako i nije fora da ispunite sva polja sa skupljenim predmetima.. Ja sam sinoc igrala sa mm koji je expert za takve stvari i morali smo ipak nekad da pogledamo u resenje... I kad procitam resenje mislim se e odakle vam ideja zivota vam, niiikad se toga sama nebi set__ila... Doduse verovatno ima bistrih zena ovde, ali ja sam i sa resenjem zapela na jednoj tacki... Ko ne zeli neka ne gleda
< Poruku je uredio Nana* -- 15.6.2010 15:43:39 >
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:40:05
|
|
|
|
Ellenica
|
Nano nije fora! Igricu možeš igrati isam tako, tema je otvorena da bi se pomagale žene koje su nešto našle i one koje to još nisu našle. Sa rešenjem tema je suvišna
< Poruku je uredio Ellenica -- 15.6.2010 15:44:16 >
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:43:47
|
|
|
|
engimengi
|
Neznam gde si stigla? Ma izasla sam vec napolje,gledam u more!!Mnogo je dobra igricaaaa
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:44:46
|
|
|
|
Nana*
|
Evo izbrisala sam ok... Izvinjavam se, mnooogo. Ali igrica je zaista teska. Jesi je ti odigrala sama do kraja?
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:47:11
|
|
|
|
Ellenica
|
Žene mora ići, noćes ću doćo da vas obiđem, ako do tad svi ne završe sa rešenjem I samo da napomenem ja sam ovu igricu igrala jaako dugo jer ima save opciju, i rešila sam je sama, i svaki put nešto zaboravim, tako da mi je uvek zanimljiva,
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?