Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:04:29
|
|
|
|
dacca
|
sta bi mogli da znace oni brojevi po sobama? 20, 60
|
|
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:10:31
|
|
|
|
Ellenica
|
Imaš otvarač. Klikni na ZNak lupe u uglu sličice da uvećaš predmet koji imaš. Uvećeš flašu, klikneš na otvarač pa otvaračem na flašu. Skloni šlašu i uvećaj čašu onda sipaj tečnost u čašu. NApomena Sve predmete dobro pogledajte, neki od njih imaju hintove. I da znate sve dok vam još uvek trebaju predmeti će biti na tabeli sa desne strane.
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:12:05
|
|
|
|
Mari86
|
Ni ja ne znam sta sa flasom i otvaracem,gde da je spustim Otvarac sam otvorila klikom ali kad ga stavim na flasu nista se ne desava
< Poruku je uredio Mari86 -- 15.6.2010 15:15:02 >
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:16:01
|
|
|
|
Mari86
|
Uspelaaa e sad sam dobila nesto zeleno
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:16:09
|
|
|
|
engimengi
|
Kako da spojim morskog konja,i kako da otvorim biljku mesožderku?
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:16:15
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: Ellenica mick ide li ti? ja nemam otvarac mogu li zubima da otvorim?
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:18:06
|
|
|
|
Ellenica
|
Knjige mick klikći po njima
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:21:07
|
|
|
|
micketta
|
hm, meni se otvore samo dve knjige. u jednoj pise nesto kao 20, a u drugoj nesto prazno
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:23:19
|
|
|
|
Mari86
|
imas otvarac znaci vec si ga uzela tamo gde je to sto si skupila ,otvarac moras da otvoris klikci po njemu i rastvorice se... ej ja nasla nekog coveculjka sta cu sa njim?
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:23:48
|
|
|
|
micketta
|
aaa, skontala sam da sam imala taj otvarac za flajke, ali evo tek sad da mogu i da ga rascepim pa da se vidi onaj deo sto ulazi u pampur samo ne znam sta cu sad
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:24:32
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 imas otvarac znaci vec si ga uzela tamo gde je to sto si skupila ,otvarac moras da otvoris klikci po njemu i rastvorice se... ej ja nasla nekog coveculjka sta cu sa njim? i ja imam tu vudu lutkicu
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:26:05
|
|
|
|
micketta
|
jeeeee ispila sam flajku i sam mi se prividja nekakva zelena kugla
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:26:27
|
|
|
|
engimengi
|
Eleniceeeee,odaj mi tajnu ne mogu vise,kako da otvorim onu biljku i onaj glupi morski konj kako se sastavlja?
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:27:36
|
|
|
|
Ellenica
|
Hint Lutkica Prva knjiga-papir je pocepan, neko je icepio parir i bacio ga negde u sobi. Kada nađete papir i sastavite stranicu dobićete sliku kako treba da postavite lutkicu,obratita pažnju na glavu
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:28:33
|
|
|
|
micketta
|
imaju i neki srafici u onim policama ispod one zabe
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:29:47
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: engimengi Eleniceeeee,odaj mi tajnu ne mogu vise,kako da otvorim onu biljku i onaj glupi morski konj kako se sastavlja? ZAnemari konjića. Neznam gde si stigla? Okreni saksiju
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:30:27
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: dacca sta bi mogli da znace oni brojevi po sobama? 20, 60 ne znam. ja sa videla 43, 34 i 33. pokusala sam sve kombinacije za onaj sef i nista mi nije uspelo
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:30:52
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: micketta imaju i neki srafici u onim policama ispod one zabe Bravo mick, za to ti treba šafciger ali kontam da nisi još to odradila.
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:31:28
|
|
|
|
micketta
|
sta predstavlja onaj sivi predmet horizontalno polozen? bilo bi mi mnogo lakse da ga upotrebim kada bih znala sta je to
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:32:36
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: micketta IZVORNA PORUKA: dacca sta bi mogli da znace oni brojevi po sobama? 20, 60 ne znam. ja sa videla 43, 34 i 33. pokusala sam sve kombinacije za onaj sef i nista mi nije uspelo Mick dali imaš kutiju sa rupom u sredini. Tu idu kuglice koje pokupiš. One ti daju rešanja za otvaranje zagonetnih pregrada i sl.
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:36:20
|
|
|
|
Nana*
|
Cure ja sam igrala dosta ovakvih igrica, ali ova je stvarno jedna od tezih... Na pocetku se ne cini tako i nije fora da ispunite sva polja sa skupljenim predmetima.. Ja sam sinoc igrala sa mm koji je expert za takve stvari i morali smo ipak nekad da pogledamo u resenje... I kad procitam resenje mislim se e odakle vam ideja zivota vam, niiikad se toga sama nebi set__ila... Doduse verovatno ima bistrih zena ovde, ali ja sam i sa resenjem zapela na jednoj tacki... Ko ne zeli neka ne gleda
< Poruku je uredio Nana* -- 15.6.2010 15:43:39 >
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:40:05
|
|
|
|
Ellenica
|
Nano nije fora! Igricu možeš igrati isam tako, tema je otvorena da bi se pomagale žene koje su nešto našle i one koje to još nisu našle. Sa rešenjem tema je suvišna
< Poruku je uredio Ellenica -- 15.6.2010 15:44:16 >
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:43:47
|
|
|
|
engimengi
|
Neznam gde si stigla? Ma izasla sam vec napolje,gledam u more!!Mnogo je dobra igricaaaa
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:44:46
|
|
|
|
Nana*
|
Evo izbrisala sam ok... Izvinjavam se, mnooogo. Ali igrica je zaista teska. Jesi je ti odigrala sama do kraja?
|
|
RE: Pronađi izlaz-VISION 15.6.2010 15:47:11
|
|
|
|
Ellenica
|
Žene mora ići, noćes ću doćo da vas obiđem, ako do tad svi ne završe sa rešenjem I samo da napomenem ja sam ovu igricu igrala jaako dugo jer ima save opciju, i rešila sam je sama, i svaki put nešto zaboravim, tako da mi je uvek zanimljiva,
|
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?