Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 19:34:46
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Jedan savet -ponesite patike za salu -flasicu sa vodom -peskiric -i bonzitu (za posle treninga) Kaze iskusna trudnjacica Hvala draga
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:09:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Biramo nešto od ovoga: - Fit Ball - X-Fitness - Wake up Workout Cipi sta nam preporucujes?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:11:01
|
|
|
|
Nena81
|
Nesto sto ce brzo da nas prepolovi hocu reci preporodi
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:14:06
|
|
|
|
Suncicabg
|
E bas tako! I ako nisam porodilja moja interesna sfera je stomak + svuda po malo
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:16:05
|
|
|
|
cipiripi
|
Neznam sta bih preporucila jer neznam ko drzi koji program i na koji nacin radi.. Nek Vam objasne sta je sta... Vezbe sa loptom su zanimljive ali bez veze i sporo se postizu rezultati. Birajte program koji ima dosta kardio delova .. to skida salce
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:17:38
|
|
|
|
Nena81
|
Ja stavih na prethodnoj strani ono sto sam nasla na njihovom sajtu, Fitt ball je sa loptom ja to ne bih, bar dok se ne razmrdam jer sam sva ukocena pa da se nebih zeznula jos prvi dan Fitness nema konkretno sta se radi a ovaj wake up workout mislim da je ono sto nam treba,e sad pitanje je sta ko voli. Iskreno dok sam isla u teretanu, tj kombinovani trening je podrazumevao zagrevanje sa vezbama, krug po svim onim spravama tegovi bendz, traka steper, pa opet fitnes deo, to je bilo ekstra isla sam kuci mokrih gaca verujte, a i rezultati se vrlo brzo vide
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:19:09
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR ja imam samo jedne patike, Nike, kožne su, čvrste.... Skoro svaka teretana ima pravilo da ne mozes da treniras u istim patikama u kojima setas napolju... Ti onda ponesi ti patike a dodji u cipelicama
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:20:11
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja sam za spravice+ vezbe Neno verovatno je to taj wake up, zvuci kao da je to to
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:21:08
|
|
|
|
Nena81
|
Ja da se pohvalim dobila sam od mm nike bele sa crvenim znakom za fitnes kaze on meni kad mogu ove tvoje sa foruma da ti poklone vaucer za vezbanje mesec dana e ja cu patike nista bez vas devojke
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:21:10
|
|
|
|
cipiripi
|
i meni to "zvuci"kao najbolje.. jer vama treba da vas neko/nesta prodrma
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:21:59
|
|
|
|
Nena81
|
za to neko ima da biramo dole a za to nesto ja biram struju ( bolje nego klimaks )
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:22:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
A jel da dodjemo u trenerkama ili imamo tamo gde da se presvucemo? Ja imam duge nogavice i rukave, verujem da bi trebalo u majcici U teretani gde sam ja isla bile su super svlacionice, predpostavljam da ih ima i ovde
< Poruku je uredio Suncicabg -- 28.6.2010 20:24:58 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:24:12
|
|
|
|
Nena81
|
sigurno ima dole kabina za presvlacenje izgledaju kao ozbiljni jacu sve u ranac i dole komplet preobuka mada i trebalo bi ima posle treninga da budemo mokre pa neces tako kuci da se ne prehladimo
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:25:27
|
|
|
|
dunja RR
|
ja ću da veždam u Ringeraja majici
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:25:53
|
|
|
|
Nena81
|
a nama cicijo
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:28:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 a nama cicijo imam samo moju koju sam nosila sna Sajmu slatkiša(prošle godine) i Festivalu zdravlja a dole ću trenerku, ne smem ništa drugo( tipa helanke, šorc), ogromna sam
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:28:38
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR ja ću da veždam u Ringeraja majici Mislim da treba i nama da nabavis! Mi i jesmo RR team. Jel mogu da se kupe? Ili forum sponzorise
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:30:58
|
|
|
|
Nena81
|
a mislis da dole dolaze cica mace da proset_aju novu sminku mozda ima i takvih alja ih ne fermam ni 2% ja idem zbog zdravlja a i zbog izgleda da se sredim a kad se sredim idem da set_am dopicnjak po gradu sa sve dvoje dece pored sebe pa nek crknu dusmani kako izgledam posle 2 porodjaja
< Poruku je uredio Nena81 -- 28.6.2010 20:31:40 >
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:33:13
|
|
|
|
cipiripi
|
Odlicna je Extreme teretana, ima sve...tako da mozete i da se presvlacite, pishkite i ostalo Samo nemojte da se onesvestite ako naletite na nase sampione... Igor Milanovic Ljuba Pantovic Dusan Perovic Ako se neko odluci na razvod..bez brige imam kontakt
< Poruku je uredio cipiripi -- 28.6.2010 20:38:29 >
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:34:50
|
|
|
|
dunja RR
|
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.6.2010 20:35:33 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:34:53
|
|
|
|
cipiripi
|
jel vidite slike? ja ne...
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:36:28
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ni ja,ali je ova zenska malo
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:36:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jel vidite slike? ja ne... samo jednu-žensko(ako je žensko)
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:37:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: dunja RR ja ću da veždam u Ringeraja majici Mislim da treba i nama da nabavis! Mi i jesmo RR team. Jel mogu da se kupe? biće uskoro
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.6.2010 20:38:14 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 28.6.2010 20:39:06
|
|
|
|
cipiripi
|
Evo prepravila sam... Ljuba je extra lik..majka dvoje dece
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Jedna, dve ili tri bebice :)Lady412Koliko bebica bi zeleli da dobijete iz prve trudnce? :)Jednu (
59%)
Dve (
32%)
Tri (
9%)
Ukupan broj glasova: 169Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!