Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 21:59:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Nista dunja daj ti meni i suncici sve te vaucere ima da se razbijemo od vezbanja i budemo naj naj naj ribe na RR ima svaki dan da vam kacim sexy slike da pocrkate od muke ajde devojke ide leto daj da se malo pokrenemo, lakse je u drustvu Ajmo, devojke, bravo Neno na pozitivnoj energiji
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:08:55
|
|
|
|
Mrvicabg
|
ja bi rado sa vama ali putujem a kad se vratim imam puno obaveza tako da mi juli mesec nikako neodgovara ZAO MI JE
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:09:56
|
|
|
|
JULIE
|
Smrc,smrc ja bih vam se rado pridruzila ali vecernji termini mi ne odgovaraju jer mm radi od 17.30h,radi celu noc onda spava do kasno popodne tako da nema ko da mi cuva momke,inace bih stvarno rado isla Ljubomornaaaaa saaaaaam salim se,samo vi mrsavite
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:13:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Draga hoćeš da proverim da nema slučajno neki raniji termin?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:13:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mrvicabg ja bi rado sa vama ali putujem a kad se vratim imam puno obaveza tako da mi juli mesec nikako neodgovara ZAO MI JE delimo 5 vaučera i u avgustu
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:20:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
Suncice ako i ti odustanes ubicu te majke mi user posted image IZVORNA PORUKA: Nena81 Nista dunja daj ti meni i suncici sve te vaucere ima da se razbijemo od vezbanja i budemo naj naj naj ribe na RR ima svaki dan da vam kacim sexy slike da pocrkate od muke ajde devojke ide leto daj da se malo pokrenemo, lakse je u drustvu Nema sanse da odustanem!!! A i slazem se da Dunja ide sa nama, vec sam dosadila na predhodnoj strani
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:20:30
|
|
|
|
JULIE
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Draga hoćeš da proverim da nema slučajno neki raniji termin? Joj divna si dunjice,ali kao sto napisah neizvodljivo mi je jer mm spava do kasno jer radi cele noci,tako da bas malo vremena provedemo zajedno svo cetvoro...
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:21:07
|
|
|
|
JULIE
|
Lako bih ja kad bih imala ko da mi cuva malecke ali ovako...
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:21:16
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR delimo 5 vaučera i u avgustu Steta sto ne mozemo da se prijavimo i za avgust
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:26:47
|
|
|
|
LillyT
|
Da li ima jos mesta, ja bih se prijavila i isla bih sa vama prijavljenima na bilo koji program
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:26:54
|
|
|
|
Nena81
|
Ha ha ko kaze da ne moze ??? a sta ako nam se dopadne zar nemamo pravo na jos ...samo izvolite PARDON PERECE
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:27:25
|
|
|
|
Nena81
|
OOOOOOO LILIKA JUPI JUPI
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:27:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: dunja RR delimo 5 vaučera i u avgustu Steta sto ne mozemo da se prijavimo i za avgust ko kaže da ne možete, možete, samo od 1.07-1.08. traje prijava za avgust
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.6.2010 22:33:36 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:28:32
|
|
|
|
Nena81
|
lili tebi 16 staje na par metara od extrema dunja upisuj je dok se nije predomislila
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:28:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Da li ima jos mesta, ja bih se prijavila i isla bih sa vama prijavljenima na bilo koji program bravo ima draga mesta
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:29:43
|
|
|
|
Nena81
|
DUNJA nista tebi bez mene uzmi me za asistenta
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:30:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 DUNJA nista tebi bez mene uzmi me za asistenta baš pričam mužu, puno si mi pomogla
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.6.2010 22:31:07 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:30:43
|
|
|
|
Suncicabg
|
Lilly Zene koji cemo program
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:30:57
|
|
|
|
LillyT
|
Meni je to bas blizu, prolazim cesto tuda, a videla sam da ima i mesta za parkiranje. Koliko sam skontala za sada vezbamo ti, SuncicaBg i ja, a Dunju obradjujemo. Jao, sada se radujem kao mali majmun, jedva cekam, samo jos da nabavim triko
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:32:04
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Ha ha ko kaze da ne moze ??? a sta ako nam se dopadne zar nemamo pravo na jos ...samo izvolite PARDON PERECE Meni ce se sigurno dopasi, ja volim da vezbam , nego me sramopta-svaki mesec ja
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:33:15
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: LillyT za sada vezbamo ti, SuncicaBg i ja, a Dunju obradjujemo. Jao, sada se radujem kao mali majmun, jedva cekam, samo jos da nabavim triko I ja jedva cekam Ja ne znam sta da obucem za tu manifestaciju
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:34:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: dunja RR delimo 5 vaučera i u avgustu Steta sto ne mozemo da se prijavimo i za avgust ko kaže da ne možete, možete, samo od 1.07-1.08. traje prijava za avgust da ponovim
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:34:07
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Mrvicabg ja bi rado sa vama ali putujem a kad se vratim imam puno obaveza tako da mi juli mesec nikako neodgovara ZAO MI JE Mozes u avgustu
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:35:45
|
|
|
|
LillyT
|
Qq, nemam nista prigodno za tako nesto. Nego, ja nista ne kontam od tih programa, ja sam za neko divljanje, skakanje, nesto brzo, dinamicno.
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:38:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja bih neki mix - spravice+aero
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?