Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 22:13:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam htela ali ste mi daleko za takav vid druzenja !He,he,he...kada se budete organizovali za NS,ja cu doci,mozemo i u Dunavskom parku da vezbamo !Ne shvatam zasto se niko ne javlja...
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 22:29:13
|
|
|
|
Nena81
|
Sta kako ajde dunjice daj neki info ne kapiram bas ponajbolje, 5 termina po osobi,u koje vreme ? Ja hocu da vezbam,mada ne moze za 5 termina da se skine stomak al moze da se pokrene iz fotelje
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 22:35:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Sta kako ajde dunjice daj neki info ne kapiram bas ponajbolje, 5 termina po osobi,u koje vreme ? Ja hocu da vezbam,mada ne moze za 5 termina da se skine stomak al moze da se pokrene iz fotelje Nena 81, imaš mesec dana besplatne termine, jednom do tri puta nedeljno, zavisi za koji se program odlučiš. Znači vaučeri su za besplatno vežbanje MESEC DANA
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 22:35:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Nena81 Sta kako ajde dunjice daj neki info ne kapiram bas ponajbolje, 5 termina po osobi,u koje vreme ? Ja hocu da vezbam,mada ne moze za 5 termina da se skine stomak al moze da se pokrene iz fotelje Nena 81, imaš mesec dana besplatne termine, jednom do tri puta nedeljno, zavisi za koji se program odlučiš. Znači vaučeri su za besplatno vežbanje MESEC DANA upisala sam tvoju prijavu draga
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 22:38:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Nagrađujemo 5 devojaka sa vaučerima za besplatno vežbanje MESEC DANA. Vaučeri su za neki od ponudjenih fitness programa, vi birate ono što vam najviše odgovara: - Fit Ball - X-Fitness - Wake up Workout
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.6.2010 22:41:07 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 22:38:59
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Nena81 Sta kako ajde dunjice daj neki info ne kapiram bas ponajbolje, 5 termina po osobi,u koje vreme ? Ja hocu da vezbam,mada ne moze za 5 termina da se skine stomak al moze da se pokrene iz fotelje Nena 81, imaš mesec dana besplatne termine, jednom do tri puta nedeljno, zavisi za koji se program odlučiš. Znači vaučeri su za besplatno vežbanje MESEC DANA OOOOOOOOOOo to mi kazi gdi je sad onaj smajli sto se klanja do zemlje Sve se smisljam da krenem al sad cu stavrno jeeeeee
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 22:39:28
|
|
|
|
Nena81
|
hvala hvala hvala hvala hvala Osecam da ce mi ovo biti najlepsi poklon za rodjendan ( koji je za neki dan )
< Poruku je uredio Nena81 -- 23.6.2010 22:40:44 >
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 22:40:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Pogledajte detaljno na njihovom sajtu, ja baš nisam neki fitnes stručnjak http://www.x3mgym.com/sr/ možda nam Fitness Cipi pomogne
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 22:43:02
|
|
|
|
Nena81
|
Joj al sam srecna ko malo dete Evo obecavam da cu biti redovna sve do poslednjeg termina
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 22:58:20
|
|
|
|
Nena81
|
lele jeste li videli ko ovde sve dolazi da vezba,al ce da mi bidne zanimljivo ajde devojke ko mi pravi drustvo http://www.x3mgym.com/sr/poznate_licnosti.php
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:00:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 lele jeste li videli ko ovde sve dolazi da vezba,al ce da mi bidne zanimljivo ajde devojke ko mi pravi drustvo http://www.x3mgym.com/sr/poznate_licnosti.php a ha, ja sam mnoge videla kada sam išla da pregovaram za vaučere.... Neno, Sunčica i Mrvica su se prijavile http://www.ringeraja.rs/forum/m_417410/mpage_1/key_/tm.htm, možete zajedno ići ako želite RINGERAJIN FITNESS TIM
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.6.2010 23:02:39 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:02:36
|
|
|
|
Nena81
|
ima da budemo ribe i po jos kad bi OTI sa nama ( blizu joj je )
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:04:18
|
|
|
|
Nena81
|
Obavezno da nam izboksujes slikanje da se vidi crno na belo ko zabusava ( ko bude slikao tj JA ) a kad bi to krenuli ? ja mogu kolko sad odmah dok se nisam ohladila
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:05:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Obavezno da nam izboksujes slikanje da se vidi crno na belo ko zabusava ( ko bude slikao tj JA ) a kad bi to krenuli ? ja mogu kolko sad odmah dok se nisam ohladila 01.07.2010 delimo vaučere
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:06:40
|
|
|
|
dunja RR
|
ja ću da dođem da vas slikam
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:06:53
|
|
|
|
Nena81
|
na moj moze jos taj dan da jedem tortu i nema vise
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:07:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 na moj moze jos taj dan da jedem tortu i nema vise jao divno
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:08:56
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 lele jeste li videli ko ovde sve dolazi da vezba,al ce da mi bidne zanimljivo ajde devojke ko mi pravi drustvo http://www.x3mgym.com/sr/poznate_licnosti.php Idemo zajedno
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:09:37
|
|
|
|
Nena81
|
bas si mi ulepsala rodjos em volim poklone ( a retko ih dobijam) em sam htela da krenem sa vezbanjem VOLIM VAS SVE
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:10:39
|
|
|
|
Nena81
|
Moze suncice taman da se podrzavamo gdi nam je mivica ?
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:12:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Moze suncice taman da se podrzavamo gdi nam je mivica ? Mrvicabg se prijavila
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:13:00
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Nena81 Moze suncice taman da se podrzavamo gdi nam je mivica ? Mrvicabg se prijavila Nacicu je ja
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:13:47
|
|
|
|
Nena81
|
suncice koji bi ti od ovih ponudjenih programa ?
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:22:25
|
|
|
|
Anoniman
|
gde je to bre??neno??
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 23:23:20
|
|
|
|
Nena81
|
dole na pocetku D tucovica jesi isla koji put u Tempo? prolazis pored
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?