Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 13:28:05
|
|
|
|
Nensi*
|
E dobro,ja nisam ni mislila da radim neke vezbe za stomak,nego za pocetak samo trcanje,da se skine salo,a zatezacemo se kasnije...
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 13:33:18
|
|
|
|
LillyT
|
Nensi, pitaj dr-a pre pocetka, ja sam htela da pocnem sa vezbanjem, ali jos ne smem, samo lagane vezbice istezanja po podu
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 13:51:50
|
|
|
|
Nensi*
|
Hocu,cim odem na prvu kontrolu...
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 13:52:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: dunja RR Mina vb se prijavila za Extreme gym vaučer za vežbanje u avgustu Ko želi još u avgustu da vežba sa Ringerajom? Ja uopste nisam obavestena, kao Kostunjavi. To je neki free period vezbanja za RR smizle, jel tako? jeste mila, mesec dana free u Extreme gym na Dorćolu-odlični su, krenulo je nas 5 u julu -odličan antistres program,to nam svima treba
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 13:53:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Moja dr mi je rekla da slobodno krenem na aerobnu aktivnost popsle dva meseca. Ako imaju trake, stepere i bicikle, ja cu da uzivam! Sve ostale vezbe koje opterecuju trbusni zid, mogu se raditi posle 6 meseci. Ipak, mislim da svakoj zeni njen lekar treba da odobri vezbanje. imaju...
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 13:55:05
|
|
|
|
dunja RR
|
za avgust prijavljene Minavb i Nena 81, još neko?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 13:57:47
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja cu sacekati da pitam dr da li smem...
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 14:07:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja cu sacekati da pitam dr da li smem... obavezno mila pitaj, jer jake su vežbe......
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 14:09:59
|
|
|
|
minavb
|
Jaoj traka, jaoj traka, jaoj trak...kako se radujem!!! Nisam trcala 10 meseci, bice puf pant prvih par treninga.
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 16:11:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja cu se prijaviti i za avgust ako ostane mesta, ipak treba i druge devojke da vezbaju
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 16:14:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Ja cu se prijaviti i za avgust ako ostane mesta, ipak treba i druge devojke da vezbaju
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 16:49:46
|
|
|
|
marina1983
|
hocu i ja ako bude bilo mesta
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 3.7.2010 23:26:13
|
|
|
|
Nena81
|
Jel vezbamo sutra ?
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 0:53:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Jel vezbamo sutra ? daaaaa
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 14:05:48
|
|
|
|
marina1983
|
jedva cekam!
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 22:25:48
|
|
|
|
dunja RR
|
evo me, stigoh.... 2 sata smo vežbali..... prvi sat je bio , step aerobok, ljudi moji, kako su one devojke zgodne, ja sam bila kao medved brundo koji skače po steperu.... ali, prave se pauze kada više ne možeš; drugi deo na steperu je bio super, sa tegićima za ruke a onda istezanje koje jako liči na jogu... nakon svega ovoga Sunčicabg i ja smo otišli u teretanu na jednu turu od otprilike 45 minuta, vežbe za guzu, noge i struk.... sada se osećam super, javljam ujutru stanje... kaže Sunčica da sam terorista
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.7.2010 22:26:59 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 22:27:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Neno šta ste vi radili?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 22:28:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: marina1983 jedva cekam! Marinče lepoto nemoj da odustaneš
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 22:31:47
|
|
|
|
Nena81
|
malo sam iskakala gore, zbunjuju meona ogledala pa ko debil motorika ne radi samo sam cekala kad cu da poljubim onaj steper sisli dole odradili najvise vezbi za ruke i stomak donji deo to je meni uvek problem nisam smela mnogo za I put treba sutra dvoje dece cuvati
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 22:32:45
|
|
|
|
Nena81
|
A osecaj posle vezbanja je ...pa 100* bolji od cele cokolade u najgorem PMSu hvala RR jos jednom
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 22:34:12
|
|
|
|
Nena81
|
A sto ce marina da odustane rekoh joj ja nek aproba pa ce joj s emozda fitt ball vise prijati, ja malo progovorih koju sa sanelom kaze da ce nam ona to voditi i da je mnogo blaza varijanta, dodje ko neko razgibavanje
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 22:37:04
|
|
|
|
Nena81
|
E sad za one trake mi krivo sto nam to ne ulazi u program, ali devojk arece da mozemo da doplatimo 1800 za 12 termina ili 2100 za neogranicen br termina posto smo vec clanovi a ono sto nam je napisala na kartici 12+12 je za fitness + teretana da se ne zbunimo pa da mislimo da je jul+avgust
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 22:38:36
|
|
|
|
Nena81
|
jeste li mozda razmisljale da pijete i neki caj za detoksikaciju? meni se sve nesto cini da sam otekla kao da jos nisam posle porodjaja izbacila svu onu vodu
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 22:38:51
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 A sto ce marina da odustane rekoh joj ja nek aproba pa ce joj s emozda fitt ball vise prijati, ja malo progovorih koju sa sanelom kaze da ce nam ona to voditi i da je mnogo blaza varijanta, dodje ko neko razgibavanje rekla je da neće da odustane, ja je samo bodrim da istraje, u početku će biti teže ali posle uživaš i u vežbanju i u svom izgledu da i mi smo razgovarali sa Violetom( Sanela danas nije došla), čak nam je pomagala u teretani, dopada mi se kao trener, mislim da će nam kod nje biti OK...
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 22:40:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 E sad za one trake mi krivo sto nam to ne ulazi u program, ali devojk arece da mozemo da doplatimo 1800 za 12 termina ili 2100 za neogranicen br termina posto smo vec clanovi a ono sto nam je napisala na kartici 12+12 je za fitness + teretana da se ne zbunimo pa da mislimo da je jul+avgust meni je iskreno ovaj fitnes + teretana skroz ok, treba se uhodati, ali od ovoga se mršavi....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?