Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 19:48:19
|
|
|
|
marina1983
|
15.7
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 19:58:20
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: marina1983 15.7 hoćeš onda da te upišu sa drugom grupom od 01.08. ili hoćeš da ideš od 15.07.?
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.6.2010 20:02:04 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 22:11:47
|
|
|
|
marina1983
|
bolje od 15.7 .vidimo se uskoro
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 22:19:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
Marina jesi ti trudilica? Ili mama?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 22:20:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: marina1983 bolje od 15.7 .vidimo se uskoro super
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 23:10:40
|
|
|
|
Suncicabg
|
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 23:14:46
|
|
|
|
Nena81
|
ahhaah mene sece preko stomaka vreme za mesecni ciklus al ne odustajem, taman puzala do dole
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 23:15:27
|
|
|
|
Nena81
|
kad i gde se nalazimo jel pao kakav dogovor ?
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 23:34:40
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja ocekujem sutra . Pa jel uopste definitivno da idemo prvog?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 23:36:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Sutra ih ja zovem da javim imena, i da proverim tačan termin. Možemo se naći kod Bitef teatra( pored Bajlonove pijace) recimo u 19.50.h
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 29.6.2010 23:38:08
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jel se mozemo naci na Trgu?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 10:26:10
|
|
|
|
marina1983
|
imam cerku od 2 godine
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 12:19:25
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sutra ih ja zovem da javim imena, i da proverim tačan termin. Možemo se naći kod Bitef teatra( pored Bajlonove pijace) recimo u 19.50.h MOze moze ja dobila nocaske jutros malo sece preko krsta al nista od odustajanja.Na kraju krajeva brufen uvek pomaze
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 12:26:45
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Jel se mozemo naci na Trgu? A sto suncice, sad cu ja da ti objasnim akako da dodjes do dole. Jel ti mozes da uhvatis negde 37, ides njom i posle Trga, Francuskom ulicom, kad predje ulicu Cara Dusana( preko tramvajskih sina),pored pumpe skrece desno u Venizelosovu. Tu opet ima jedna mala pumpa i tu je negde i stanica. Tu izadjes i ako se Dunja slaze mozemo tu da te cekamo, extreme nam je na par metara. A ako je verovati plan plusu, extreme nam je bas kod te II pumpe.
< Poruku je uredio Nena81 -- 30.6.2010 12:32:17 >
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 12:33:14
|
|
|
|
LillyT
|
Ja vam dajem (za sada) moralnu podrsku. Cim se sredi situacija sa mlekom, krecem i ja.
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 13:30:04
|
|
|
|
marina1983
|
i ja stizem uskoro!!!!!
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 13:35:36
|
|
|
|
Nena81
|
Ajde ajde devojke pa bar ovako da se druzimo i mrsamo nije losa ideja aa
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 20:08:39
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 IZVORNA PORUKA: Suncicabg Jel se mozemo naci na Trgu? A sto suncice, sad cu ja da ti objasnim akako da dodjes do dole. Jel ti mozes da uhvatis negde 37, ides njom i posle Trga, Francuskom ulicom, kad predje ulicu Cara Dusana( preko tramvajskih sina),pored pumpe skrece desno u Venizelosovu. Tu opet ima jedna mala pumpa i tu je negde i stanica. Tu izadjes i ako se Dunja slaze mozemo tu da te cekamo, extreme nam je na par metara. A ako je verovati plan plusu, extreme nam je bas kod te II pumpe. Ma snacicu se, naravno.
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 20:22:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke ubacila sam nas na spisak, svih 5 Nisam dobila potvrdu da li ima termin sutra u 20h( ili nešto oko, na to mislim), da li je ok da vam u toku prepodneva potrvdim i javim tačno vreme? Lako ćemo kada odemo za dalje dogovoriti, bitno nam je sutra da pogodimo termin....
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.6.2010 20:25:39 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 20:22:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Šaljem vam broj mob. na pp.....
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 20:50:42
|
|
|
|
Nena81
|
poslala sam br mob na pp javi sutra u toku dana koji termin je nas pa da se spremamo u akciju
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 20:59:57
|
|
|
|
Suncicabg
|
MEni pustite smd, jer nema na poslu internet... Jel mislite da ce biti pre ili posle 20h?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 21:03:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg MEni pustite smd, jer nema na poslu internet... Jel mislite da ce biti pre ili posle 20h? veruj mi da ne znam, ja sam im poslala poruku još jutros, a nije bilo nikog u kancelariji, javiće mi sutra i ja vam šaljem sms, ne brinite:)
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 30.6.2010 21:08:10
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ali sigurica idemo sutra? Juuupiiiii
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 1.7.2010 8:04:41
|
|
|
|
marina1983
|
Devojke,srecno danas!Lepo se provodite i za mene ,a ja stizem uskoro!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?