Crvenkapa85 -> RE: Strašna STRAŠNA igrica (16.2.2011 23:22:08)
|
meni se bas u ovo vreme ne ulazi u tu igricu...igrala sam jednu slicnu al ne znam mozda je to ista....kliknula sam samo da otvori i cula muziku...nije mi to bas za ovo moje drugo stanje.....[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ona igrica koju sam ja igrala......ide se kroz neki hodnik,pa se udje u kupatilo...gde je mrak,imas fotoaparat i non stop moras da bllicas ne bi li uslikala duha...jer ako ga ne blicnes gotova si....druga ili vec ne znam ni ja koja je soba u pitanju....tipa spava dete u kolevci,ti micem trebas da ides po ekranu u kruznom toku,kao da verglas pedalu za one stare muzicke kutije,i cuje se u pozadini uspavanka,ako ubrzas ili usporis,dete pocne da se budi i nemilo ti bilo.... zatim ako ga ne probudis,isto neka fora sa klacenjem po ekranu sa misem,tipa gegas se po sobi polako da pod ne bi skripao.... pa onda neka soba sa nekim alarmom gde treba da ukucas sifru....dalje nisam stigla.....nemila je igrica skroz a moze da se igra samo nocu ili da promenis vreme na kompu tokom dana.....
|
|
|
|