Daca88 -> RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 (13.6.2010 14:59:58)
|
[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]Fudbal[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Moj je juče pogledao 3 utakmice[sm=hudicek1.gif] to je 3X90 minuta+2-3 min produžetci[sm=hudicek1.gif],eh da je barem jedno poluvreme masirao ove moje otečene noge bilo bi mi lakše[sm=smiley13.gif] A danas mi se uvlačio u d_pe,samo da bi išao kod kolege da grupno gledaju fudbal[sm=hudicek1.gif] Danas ustao čovek,skuvao kafu,doneo mi u krevet,zapalio napolju vatru i stavio gulaš da se kuva(čak je i meso isekao na kockice ,pa čak i sam isekao luk),ma sve je super odradio,i dok se to krčkalo napolju on skuvao supu iz kesice(drugačiju nezna[sm=smiley36.gif]),pa postavio sto,posle ručka oprao sve sudove,pa čak je i onaj čađav kotlić od vatre izribao,pa je usisao mrve,odmorio kratko,i eno ga pre 5 min je krenuo da mu ne promakne utakmica u 16h. Opraštam mu jer igraju naši,ali ovo taaako dugo traje, i dobila sam ZABRANU da se porodim dok S.prvenstvo ne bude gotovo[sm=smiley36.gif] Nagurao je u torbu hladne sokove,kokice,štapiće,čips i zbrisao dok se nisam predomislila[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|