Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 13.6.2014 13:04:07
|
|
|
|
dijana1*
|
Mm je veceras rezervisao kucu od 18-20 h. Kuku majko gde cu sa decom
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 13.6.2014 13:37:48
|
|
|
|
lanajelena
|
Mi smo sinoc u bolnici bili osudjeni da gledamo otvaranje i utakmicu jer je sa nama u sobi bio momcic od 16 god pa smo mu dozvolili da preuzme daljinski
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 13.6.2014 13:44:41
|
|
|
|
tijatija
|
lana sto ste u bolnici I kod nas je okupljanje juce su vec oko 20 h poceli dolaziti sa grickalicama i pivom mogli su ovu od 18 h da pomere u 21h pa kome se gleda neka uziva citavu noc dok deca spavaju
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 13.6.2014 13:51:20
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: tijatija lana sto ste u bolnici I kod nas je okupljanje juce su vec oko 20 h poceli dolaziti sa grickalicama i pivom mogli su ovu od 18 h da pomere u 21h pa kome se gleda neka uziva citavu noc dok deca spavaju Izasli smo,Dusan operisao krajnike da ne odskacem od teme mislim da ce mi utakmice i pivo presesti ovo leto
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 13.6.2014 14:06:41
|
|
|
|
Rosita
|
U principu, ja volim svetsko prvenstvo. Fudbal mimo toga ne pratim, ni ligu s. ali sp mi je ok. Samo mi nije bilo ok kad su sinoc viknuli iz kafica u prizemlju zgrade kad je Brazil izvodio penal, tj. Neymar- ucim, uhodavam se sa novim igracima - i probudili mi dete
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 13.6.2014 14:10:15
|
|
|
|
milicicak
|
Pocelo svetsko prvenstvo???? uuuu al sam ja neobavestena
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 13.6.2014 14:13:19
|
|
|
|
Snelle
|
Mm ne voli fudbal, jeeeej
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 14.6.2014 0:09:41
|
|
|
|
Azra_
|
Moj je vreme organizovao ovako: posao do 15:30h, onda ručak, odmor ili neko lickanje automobila, ili čačkanje po dvorištu i od 20h, on i sestrin muž, pivo u ruke i ispred tv-a. Da šizneš! Ko je meni kriv što ne volim fudbal i što meni moji vidovi zabave nisu dostupni u toj meri kao glupavi fudbal na tv-u.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 14.6.2014 0:19:01
|
|
|
|
tijatija
|
Ja evo gledam i Chile a sto ce sin u 6h ispred kuhinje da vice JEDEEEEE , to nikom nista
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 14.6.2014 0:36:57
|
|
|
|
vikiveki
|
E ja sam se večeras malo skrasila kući pa sam odgledala prvu utakmicu.Ja ne volim da gledam utakmice kada igra naš tim jer se onda nerviram ako izgube...a ove gde naši ne igraju gledam opušteno i uvek navijam na one koji su po nečemu slabiji od protivnika, uvek znači navijam na slabiji tim. I večeras sam tako počela da navijam na Holandiju,a kada su počeli da štancuju golove bilo mi žao Španaca pa sam onda navijala na njih a mm mi se smeje nije mu jasno na koga ustvari navijam
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 14.6.2014 2:53:06
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Da šizneš! Ko je meni kriv što ne volim fudbal i što meni moji vidovi zabave nisu dostupni u toj meri kao glupavi fudbal na tv-u. Azra drzi se to je samo mesec dana u pitanju, pa si mirna dve godine do Evropskog
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 14.6.2014 2:57:12 >
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 14.6.2014 6:05:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Nisam očekivala da holanđani zabiju petardu špancima
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 14.6.2014 7:06:23
|
|
|
|
emicaa
|
Blago mm samnom,ja obožavam fudbal i jedva sam čekala prevenstvo a on gleda samo što mora i da može drugi dan sa šefom pričat o dešavanjima
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 14.6.2014 7:20:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma nisam ja neki freak za fudbal, tačnije prestala sam da gledam prvenstva (uefa, ligu šampiona i domaću ligu oddaaaaavno ne) od kad su naši mladi izgubili u finalu od italijana. Tad sam plakala i rekla da zadnji put gledam prvenstva
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 14.6.2014 8:09:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Trco zato ja i volim da gledam fudbal kada ne igraju naši,onda se ne nerviram i opušteno gledam
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 14.6.2014 9:13:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam se već sinoć iznervirala zbog španije,koliko ću još puta do kraja
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 22.6.2014 8:22:46
|
|
|
|
tijatija
|
jesdva cekam da se zavrsi, sinoc sam zaglilbila do 2 gledajuci BIH
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 22.6.2014 22:53:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Tija jesi li videla koliko sudija moze da promeni tok utakmice. Izgubili su, a da im nije ponisten regularan go bilo bi bar 3:0 za BiH jer su stvarno dobro igrali. A one crncuge trce kao na traci, koliko su samo zilavi.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 23.6.2014 12:11:56
|
|
|
|
tijatija
|
joooj jesam,ali ja sam cekala za pare chile... Nisu neke ali su dobrodosle igrala sam chile 1-1 i pogodoh njemacku x-x sa 1e dobih 66 Ja za BIH navijam od pocetka , nadala sam se da ce otici barem malo dalje ali ovako idu kuci
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?