Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 16:26:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lenaa odoh ja sa nasom zastavom na autu da slavim pobedu i trubim po ulicama , nadam se da ce biti jos nasih,
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 16:40:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo mog otkrića: Milan Jovanović je išao sa mnom u razred u gimnaziji, jedno vreme. Ja sam u taj razred došla u drugom polugodištu druge godine, a on nešto posle mene. Kratko smo išli u isti razred jer sam ja već u 4oj otišla za Peštu. Još se sada na 10 god mature pričalo o njemu, neko ga je valjda sreo nedavno, ali nisam ja to propratila jer se ne razumem u fudbal.
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 16:51:55
|
|
|
|
gagana83
|
Bravo momci Toooo Stojkovicu kralju!!!!!!!!!!!! Dosta su te pljuvali,da ih vidim sad!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 16:56:34
|
|
|
|
kleopatra*
|
Crveno,crveno,crveno,crveno je bolja ljubavi Bravo momciiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 17:02:10
|
|
|
|
gagana83
|
Riblja corba-Navijacka
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 17:05:29
|
|
|
|
gagana83
|
KLIK
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 17:23:02
|
|
|
|
Zoka81
|
ja ako se danas ne porodim necu nikad. Jako sam srecna i uzbudjena. Neka su oni protiv svaba pobedili a za ostalo nije bitno!!!!!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 17:49:12
|
|
|
|
guppy RR
|
OVAKO SE NAVIJA!!!!!!!!!!! dunja i guppy RR :)
< Poruku je uredio guppy RR -- 18.6.2010 17:50:21 >
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 17:50:35
|
|
|
|
cipiripi
|
U Slo ili Srb?
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 17:58:39
|
|
|
|
gagana83
|
Guppy,Dunja Zao mi je sto Slovenija ne pobedi Amere
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 18:03:06
|
|
|
|
dacca
|
SRBIJAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 18:31:49
|
|
|
|
New Mom
|
Dve stavke: - nismo pobedili Nemačku 37 godina; - 36 godina niko nije odbranio nemački penal.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 21:14:29
|
|
|
|
lenaa
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Dve stavke: - nismo pobedili Nemačku 37 godina; - 36 godina niko nije odbranio nemački penal. hihhi a oni ovde na tv-u pricaju kako ih nismo pobedili 48 godina. I pored toga sto su izgubili moraju da nas vredjaju kako god, kazu i da smo dobri "rukometasi" a i da je sudija bio na nasoj strani . Ah ja se danas iznenadila koliko u mom kraju ima nasih ljudi , trubili smo kad se sretnemo svi smo imali zastave, a moj komsa dve jednu ogromnu i jednu manju pa i kapice i salove nase, eh bas smo se mi ovde danas pravilli vazni i sepurili ulicama, ionako nas ovde svi mrze a sad jos vise
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 21:26:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne znam što se bune kada su dobili penal, drugo je što ga Stojke odbrani Žao mi Stojkovića, odličan je golman, a čami po klupama u stranim klubovima
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 22:40:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Možda sam ja kreten, ali meni nije jasno čemu ovoliko slavlje Mislim, i ja sam gledala utakmicu, navijala i radovala se, ali čemu ovo ludiranje po ulicama, kao da smo u najmanju ruku ušli u finale
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 22:50:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Možda sam ja kreten, ali meni nije jasno čemu ovoliko slavlje Mislim, i ja sam gledala utakmicu, navijala i radovala se, ali čemu ovo ludiranje po ulicama, kao da smo u najmanju ruku ušli u finale mislim da treba ljudima u Srbiji razlog za odušak i slavlje, A OVO JE PREDIVAN RAZLOG, nisam videla neko preveliko ludiranje.....jel bilo nešto ili?, nisam gledala vesti.... poraz od Gane je bio stvarno gadan, Beograd je bio jako tužan( to sam videla), a ovo danas mi je super, opet-bar ono što sam ja videla.....JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ nije mala stvar pobediti VEEEELIKU(u futbalu) Nemačku
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 22:58:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma naravno, kapiram ja sve to, i ja sam slavila! Ali danas je bulevar vojvode mišića (ka gradu) bio blokiran zbog nekih likova koji su se nakačili na prozore automobila, pijani, voze 30 na sat! U sred saobraćajne špice!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 23:03:40
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Ne znam što se bune kada su dobili penal, drugo je što ga Stojke odbrani Žao mi Stojkovića, odličan je golman, a čami po klupama u stranim klubovima U potpunosti se slazem,ali ko zna,mozda ce nakon prvenstva krenuti na bolje po njega,mozda ce mu pruziti sansu. Slazem se i sa Dunjinim postom. Onaj ko nije vatreni navijac ne moze to da razume.Fudbal je kod nas oduvek bio sport broj 1 a nikad nismo imali nekih vecih uspeha,osim 91 kad je Zvezda postala prvak sveta. Cekao se samo mali povod pa da krene slavlje i ja ne da nemam nista protiv toga,nego sam i planirala da izadjem da slavim ali me sprecilo nevreme Valjda ce biti jos razloga za slavlje.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 23:08:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam odrasla uz fudbal, ćale mi je bivši igrač.. i ja sam slavila i ludovala kada smo u basketu postali prvaci, skakali smo u fontanu na trgu nikole pašića Ma, omatorila sam
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 23:09:48
|
|
|
|
lidija 011
|
mm je htjeo da igra kladionicu na nase, al' mu ja nisam dala da baca pare ...sad me juri po kuci da me razbije i Pancevac je bio blokiran, koleginica je kasnila sat vremena na posao, ali nema veze...kad sam cula razlog, oprostila sam joj
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 23:18:47
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam odrasla uz fudbal, ćale mi je bivši igrač.. i ja sam slavila i ludovala kada smo u basketu postali prvaci, skakali smo u fontanu na trgu nikole pašića Eto vidis! Joj kad se samo setim toga!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 23:20:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Joooj kako je bilo ludooooo
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 23:20:25
|
|
|
|
lenaa
|
ovde su se svi kladili protiv Srbije pa koliko nas vole evo primera - u firmi mm njegovi dobri prijatelji i kolege svi navijali za Nemce , jedan cak se sali "e nemoj da mi izgrebes auto (jer je stavio Nemacku zastavu preko cele haube) a u pitanju je Bosanac Musliman i on nije jedini. Cak su i pitali mm a za koga ces ti da navijas zato sto mm nije iz Srbije , i kako onda da ne slavimo . ovde puno ljudi na autima je postavilo zastave svojih drzava i jako mi je zao sto znam puno nasih ljudi koji za to nemaju smelosti a problem je sto mi nismo dovoljno slozni kao sto su recimo Albanci, Turci .,,,,, Ma bravo za Srbiju ipak je ovo pobeda koja je tako dugoooooooooooooo cekana
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 23:22:57
|
|
|
|
lenaa
|
Zoko mogu da zamislim kako je bilo kod tebe gledanje utakmice
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010 18.6.2010 23:30:09
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: lenaa Zoko mogu da zamislim kako je bilo kod tebe gledanje utakmice Kod mene je bilo ostro, mm i njegov prijatelj pogrickali sve nokte a ja sam mislila da cu se od uzbudjenja poroditi. Cak sam i rekla da sinu dam ime po Jovanovicu samo zato sto su mi zivce pokidali ovih dana kiloko su e prsili. Molila sam boga samo da protiv njih pobede a ostalo nije bitno, samo sa se spuste na zemlju. Sad razmisljam o imenu Milan za mog decaka, jer sam dok sam boga molila, bogu obecala da ce tako biti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Korina za devojcicupisuljicaDa li da nazovem cerkicu korina? Bas mi je lepo i retko ime...Da (
54%)
Ne (
46%)
Ukupan broj glasova: 113Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!