SareniVrabac -> RE: Jastuk za decu ispod 2god (1.4.2011 20:58:30)
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Anoniman Nisam Luki stavljala jastuk pod glavu do nekih 1,5god. I dan danas ga on sam pomeri i spava pored njega. Baka i mama su mi napričale silne neke priče o tome da kada je beba mala, može da se podvuče pod jastuk, a pošto je nedovoljno pokretna, ne zna da se izvuče posle i može da se udavi. Da li ste vi koristile jastuk od rođenja? To sam ja. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Kontam da sigurno do 2ge nije spavao na jastuku (sudim po nazivu teme koju sam ja tvorila). Vidim da sam pisala da sam mu sa godinu i po dala jastuk... Ja sam kontala ovaj troslojni da kupim da imam kada se recimo Marku začepi nosić (pu pu pu daleko bilo), da imam da ga uzdignem da se ne sliva u grlo. Jedino me nervira ta Aloe Vera... Ove njegove alergije... Nisam pametna. Osipa se na jedne vl.maramice koje sadrže Alou, ili se samo potrfilo da se bzvz ospe baš kada i te maramice upotrebim (stoje u tašni, koristim ih napolju, kod kuće koristim druge). Tash, ja sam pre 2 god kupila dormeo aloe vera jastuk i meni je prilicno smetao miris, bio je bas jak... ali dobra stvar je sto je to samo u navlaci pa se posle pranja vise nije osecalo, a mozes jastuk staviti u svoju jastucnicu i ne koristiti tu mirisljavu
|
|
|
|