|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BBBOOM babywatch
10.7.2009 3:09:25   
mamaraja
Ciao Nella, ne znam za NS ali znam za BG. Poslaću ti to na pp da ne bih kršila pavila foruma. Samo dok iskopam taj broj... samo budi strpljiva. I nećeš se pokajati, presladak je.
Do "gledanja" sutra ili prekosutra. user posted image

(odgovor članu Nella79)
Direktna veza do poruke: 376
10.7.2009 8:00:49   
Nella79
Hvala, draga!

Sve zene kazu da je super, pa da probam i to!

Ko zna, mozda mi upali, pa ugledam moje user posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 377
12.7.2009 18:08:17   
mamaraja
Nella, poslala sam ti pp.
Pozdrav svima!

(odgovor članu Nella79)
Direktna veza do poruke: 378
6.8.2009 8:39:28   
sirena
Zdravo, drage.
Ja sam se malo i stidljivo prikljucila ranije na drugi forum, i onda nekako odustala, mislila sam necu da se optrecujem, a sada milsim da bi mnogo lakse bilo da govorim sa vama o svom problemu.Naravno neredovna menstruacije, nema vodecih folikula, i sada od tuge sam se ugojila 7 kilograma, stalno milsim evo sad ce beba i opet razocarenje. Oprostite,ali danas mi bas tuzan dan.user posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 379
6.8.2009 8:41:24   
Anoniman
Sirena dobro došla ...i nema stidljivosti...mislim da će ti biti lakše ako s nekim podijeliš sve što ti je na srcu, a i dobro se nasmiješ user posted image

(odgovor članu sirena)
  Direktna veza do poruke: 380
6.8.2009 8:43:25   
Anoniman
Ćao sirena!

Ovde ćeš naići na apsolutnu podršku!

Virni u temu Čekamo dve crtice - AVGUST 2009, a još bih te mogla uputiti na temu Folikuli, gde ćeš naći linkove na ostale srodne teme.

Ne tuguj, nisi sama, i naći će se već rešenje za tvoj problem.

(odgovor članu sirena)
  Direktna veza do poruke: 381
7.8.2009 23:30:57   
Nensi*
Koliko kosta ova spravica?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
8.8.2009 10:30:05   
dadaa
i mene zanima koliko kosta i gde mogu da nadjem taj sat..

nikada nemoj ici vec napravljenom stazom..sam sebi napravi put

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 383
22.8.2009 21:12:37   
mamaraja
Zaboga, otkad nijesam bila na forumu!
Pozdrav curkama! Hvala Bogu kraj će sezone, pa da se malo družimo. user posted image

< Poruku je uredio mamaraja -- 22.8.2009 21:13:42 >

(odgovor članu dadaa)
Direktna veza do poruke: 384
26.8.2009 20:44:57   
mamaraja
@nensi27,
@dadaa,
Imate na pp brojeve telefona likova koji se bave time. A cijene? Kako gdje, ovdje u apotekama prodaju za 150 e, kao i u EU, a na crno su jeftiniji, a od istog dobavljača. U stvari kako se dogovoriš, a povremeno imaju i neke akcije. Uskoro će i na teleshop.
Pozdravljam vas, do gledanja. Baš me zanimaju vaši utisci.

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 385
8.9.2009 23:53:24   
eumenida
CESTITAMO VERUS....ako si izabrala crni BBBOOM onda ces roditi PRINCA a ako je beli BBBOOM radjas PRINCEZU!U preko 80% slucajeva se pokazalo ka tacno!

Slucajnost ili prenesi nam iskustva sa BBBOOM-om

Cestitamo BBBOOM TEAM

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 386
9.9.2009 8:50:18   
Anoniman
meni je ovaj sat cista glupost, ali ajde. Meni su ga u bolnici pokusali uvaliti kada sam u 7. mjesecu lezala zbog  bubrega. Sve podatke koje daje sat sam imala u malom prstu. mami-para, nista vise.

(odgovor članu eumenida)
  Direktna veza do poruke: 387
10.9.2009 15:09:05   
mamaraja
Uh, to je bilo tako malodušno i maliciozno. A jesi li pomislila da bi možda manje vremena provodila u bolnici da si malo bolje organizovana. A ovo malo čudo TE ORGANIZUJE. Niko nije rekao da liječi i vakciniše, ali pomaže u organizaciji. Ja ga nosim iako još nemam namjeru zatrudniti, ali zbog zdravstvenih problema koje sam u jednom periodu imala, a i zbog dinamike moga posla, ovo mi dođe kao sekretarica. Ali sa tim otporom to nećeš shvatiti.
Jasno bi mi bilo da si rekla da nemaš novca za kupovinu sata, ili bar nemaš viška para. OK, to bi bnio i načešći razlog zašto neko nije kupio sat. Sve koje ga imaju, bukvalno ga ne skidaju sa ruke i NI JEDNA do sada nije rekla da je mamipara. Ali, možda im ta cifra ne predstavlja problem, kao ni meni uostalom.
Pozdravljam te srećo, nemoj da se ljutiš, na kraju krajeva nijesmo sve iste.
Bebica ti je preslatka! Na koga je?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 388
10.9.2009 15:14:16   
Anoniman
Nemoj se ljutiti mamaraja, ali, po nekada pomislim da ti prodaješ te satove i na njima zarađuješ? user posted image  Dal je mamipara ili ne... ustvari je nebitno. Zdravstveni problemi se ne mogu organizovati! user posted image  Ja imam para da ga kupim, ali ga nikada ne bih kupila.

(odgovor članu mamaraja)
  Direktna veza do poruke: 389
10.9.2009 15:37:45   
mamaraja
Ma ne ljutim se. Ja sam takva, za neke detalje "ginem". A što se tiče prodaje, ja ti radim sa krpama, a ovo se kupuje po apotekama i prodavnicama fine tehnike. Nijesam ja za to. Ja samo volim takve sitnice. Mobilni, nakit, sat... Crnogorka.user posted image
A što se tebe tiče, a i ostalih koje neće a imaju, kažem: svakom svoje i svi sretni!

< Poruku je uredio mamaraja -- 10.9.2009 15:39:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 390
10.9.2009 15:56:15   
Anoniman
I ja volim sitnice (vojvođanka user posted image ), a ovaj sat mi je vizuelno mnogo gadan. No, na stranu to, ja se perfektno usklađujem i organizujem iz glave, valjda to dođe sa materinstvom.

user posted image

(odgovor članu mamaraja)
  Direktna veza do poruke: 391
10.9.2009 16:19:13   
Anoniman
A jesi li pomislila da bi možda manje vremena provodila u bolnici da si malo bolje organizovana.

Ne vidim samo povezanost mog napada na bubrege i ovog sata? jednostavno mislim da je to meni bilo nepotrebno, jer sam dosta citala knjiga i sve kalkulacije imala u glavi. Za zdravlje su nebitne pare, i da je 1000 eura, ali meni je to glupost i to je moje misljenje.zato sam kupila dvije knjige o trudnoci i odgoju djeteta, korisno iskoristila 120 eura. zato ti nemoj da se ljutis, jer mene jednostavno te stvarcice ne privlace- mnogo mi je ljepse uvece bilo sjesti i uzeti dobru o tudnoci  knjigu, izracunati sve sto mi treba i usput nauciti ponesto. Ponavljam po 100 puta da smo ovdje da podjelimo svoja iskustva i dajemo misljenja, a ne da napadamo jedni druge. tebi je super stvarcica, meni je bzvz i to je to.

Hvala za bebana, isti je ja user posted image tako kazu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 392
10.9.2009 16:28:07   
mamaraja
Na stranu sve, najvažnija je bebica (ista majka svoja). Neka ti živa i zdrava, sretna i lijepa.
Sve ostalo dokazuje da se o ukusima i karakterima ne raspravlja. Za Tašu je sat ružan, za tebe nepotreban a za mene sasvim suprotno. Bye, djevojke, Gledamo se!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 393
10.9.2009 17:00:53   
Delijagirl
Ovaj satic me podseca na ovaj moj sportski za merenje utripa i tih gluposti :) I meni se mnogo svidjaju te sati sa vise funkcija ali ovaj mislim da nebih imala iz razloga jer bi bila previse opterecena sa tajmiranim muckanje i to mi zaista netreba. Ali ko zna sta cu kada zatrudnim :)

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 394
10.9.2009 17:08:56   
indy_25
mozeli mi  neko objasniti kakav je to sat i cemu sluzi koja mi ju je svrha jer ja stvarno ne znam i prvi put cujem za njega.

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 395
10.9.2009 18:19:36   
Delijagirl
Indy na skroz prvi strani je veruska napisala funkcije sata :) 

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 396
10.9.2009 18:41:10   
indy_25
ja isto nikada ne bih kupila taj sat sad sam procitala cijelu temu od do i bezveze mi je taj sat a i ruzan je da bi ga nosila cijelo vrijeme na ruci.

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 397
10.9.2009 21:08:16   
Lu
IZVORNA PORUKA: mamaraja

Jasno bi mi bilo da si rekla da nemaš novca za kupovinu sata, ili bar nemaš viška para. OK, to bi bnio i načešći razlog zašto neko nije kupio sat. Sve koje ga imaju, bukvalno ga ne skidaju sa ruke i NI JEDNA do sada nije rekla da je mamipara. Ali, možda im ta cifra ne predstavlja problem, kao ni meni uostalom.

Uh mamaraja ovo je bilo baš hrabro od tebeuser posted image
Ti ne prihvaćaš NE kao odgovor...vidiš, većini cura se ne sviđa taj sat pa zar je sad za predpostaviti da nemamo 50-100 eura u džepu za neki satićuser posted image
I ja mislim da je sat samo dodatno opterećenje za jednu trudilicu,a o ukusima što se tiče modnih detalja se ne raspravlja...rekoše ružan im i meni je iskreno,  a ti ga draga nosi sa srećom ako te toliko usrećujeuser posted image

(odgovor članu mamaraja)
Direktna veza do poruke: 398
10.9.2009 22:08:23   
Anoniman
Vidis Lu, ja cak nisam ni htjela na ovaj dio da dajem misljenje, jer je potpuno besmisleno. Zvuci mi materijalisticki. Sa svojim primanjima mogu da kupim 20 takvih satova, i apsolutno cijena nema veze sa tim. ovo nisam ni zeljela da napisem, smatram da nije vrijedno komentarisanja. zasto bih ja nekome govorila da li mi ta cifra predstavlja problem ili ne, to je moja stvar i sat izgleda prestavlja neki prstiz kod nekih djevojaka.  A i grdan je do zla boga.

IZVORNA PORUKA: lu

IZVORNA PORUKA: mamaraja

Uh mamaraja ovo je bilo baš hrabro od tebeuser posted image
Ti ne prihvaćaš NE kao odgovor...vidiš, većini cura se ne sviđa taj sat pa zar je sad za predpostaviti da nemamo 50-100 eura u džepu za neki satićuser posted image
I ja mislim da je sat samo dodatno opterećenje za jednu trudilicu,a o ukusima što se tiče modnih detalja se ne raspravlja...rekoše ružan im i meni je iskreno,  a ti ga draga nosi sa srećom ako te toliko usrećujeuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 399
10.9.2009 22:18:59   
Anoniman
Da znaš Miljana da sam bila šokirana što nisi odmah odgovorila. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Ime za devojcurka
pisuljica

Lana (37%)

Hana (31%)

Tara (33%)

Ukupan broj glasova: 104

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here