Verus
|
Guppy, sve sto si ucinila je na mestu. Naime JA licno smatram, da nije nikome bilo na mestu da napada Smeshkicu. Nismo svi isti, i ne gledamo podjednako na svet i stvari. Ja sam je takodje savetovala da mora da odradi sve testove, i da se leci. ONA je jedina koja zna sebe, svog decka i njihovu situaciju. Niko drugi nema prava da upire prstom, moze samo onako, sa strane, da je savetuje, sto je dosta ovde ljudi i cinilo. Ali, khm, da ne nabrajam, bilo je i onih koju su je stavili na lomacu i upalili sibicu. Koliko moje skromno znanje meni dozvoljava, mogu reci da je hlamidija sexualno prenosiva bolest, opet, moram reci da sam u poslednje vreme cula price i o tome da se mogu dobiti preko drugih puteva..da li je istina ili ne, ne znam. Hlamidija se smatra bakterijom, ali se PONASA kao virus, znaci intracelularno zivi i samim tim se i cesto mora leciti u vise navrata, posebnim antibioticima uz dodatak drazeja koje targetuju ulazak u celije, gde hlamidija 'obitava'. Ako je ona dobila i druga svojstva virusa, moguce da je mutirala da se prenosi na druge nacine. To i nije poenta, bitno je da se mora leciti. Smatram da je sramno da se forum koristi za napadanje bilo koga. I ja citam sta mi se ne svidja nekada, ali ako me taj neko ne pita za misljenje, jel moje da sudim bilo kome sto: bi radje isao u setnju nego skuvao rucak i sl? Sto kuka da nema para a uvek ima za more, letovanje i sl? Neko ce uvek raditi neke stvari onako kako ja ne bi, pa to ne znaci da treba da ih lincujem! Molim vas, svi bi mogli da se posvadjamo u sekundi, ali treba prihvatiti ljude onakvim kakvi jesu i jednostavno ko-egzistencirati!
< Poruku je uredio Verus -- 24.6.2009 18:10:38 >
|