Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 9.2.2010 15:36:03
|
|
|
|
mama na kub
|
Faks pri kraju? Blago tebi... Ja sam posle ekonomske zavrsila visu skolu, sad mi je ostalo jos 6 ispita na faksu treba to sad izgurati.
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 9.2.2010 15:39:00
|
|
|
|
lothroniell
|
Sta 6... Ja sam ljudi tek na pocetku, sad zamrzla godinu!
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 9.2.2010 15:42:58
|
|
|
|
mama na kub
|
Ma polako... Ja sam prvo dete rodila na polugodistu 4 god. srednje skole, isla sam trudna, redovno. Visu skolu sam zavrsila sa drugom bebom u narucju, a nadam se da cu sad i faks sa trecim bebcetom.
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 9.2.2010 15:45:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Srednju ekonomsku u Kruševcu i Ekonomski fakultet u Nišu
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 9.2.2010 15:46:44
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: banini Srednju ekonomsku u Kruševcu i Ekonomski fakultet u Nišu Hej,isle smo u istu skolu,samo sam ja trgovac
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 9.2.2010 15:46:55
|
|
|
|
CUNCILI
|
DIVNO.... ČESTITAM....
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 9.2.2010 15:48:57
|
|
|
|
lothroniell
|
IZVORNA PORUKA: mama na kub Ma polako... Ja sam prvo dete rodila na polugodistu 4 god. srednje skole, isla sam trudna, redovno. Visu skolu sam zavrsila sa drugom bebom u narucju, a nadam se da cu sad i faks sa trecim bebcetom.
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 12.2.2010 15:05:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 12.2.2010 15:18:35
|
|
|
|
bebironcic
|
Ja sam zavrsila srednju trgovacku,pa posle menadzment,onda sam upisala Visu poslovnu,razocarala se u neke stvari tako da je nisam zavrsila...
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 12.2.2010 18:13:23
|
|
|
|
dakana
|
Zavrsila sam srednju hemijsku skolu, a posle toga Tehnoloski fakultet
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 22.2.2010 9:52:46
|
|
|
|
pepino
|
Zavrsila sam Gimnaziju
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 22.2.2010 11:20:09
|
|
|
|
isidora88
|
gimnaziju i trenutno veciti student pravnog fakulteta
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 22.2.2010 15:36:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ažurirano! I dalje gimnazija ubedljivo vodi!
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 22.2.2010 18:17:59
|
|
|
|
Vania
|
Medicinska Pancevo,akuserska sestra ali sem na pripravnickom nikad nisam radila taj posao!Steta kasno sam uvidela
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 24.2.2010 10:32:31
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Zemunsku Gimnaziju , i jos uvek apsolvent molekularne biologije...
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 3.3.2010 14:41:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ažurirano
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 3.3.2010 14:53:40
|
|
|
|
Mimče
|
Gimnaziju, društveno-jezički smer, apsolvent na Političkim naukama, nadam se da cemo sad moj bebac i ja da to privedemo kraju i diplomiramo malih nogu
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 3.3.2010 15:28:19
|
|
|
|
choopa choops
|
Srednju skola mi je turisticka. Nikad je nisam nesto gotivila, niti se bavim tim poslom. Ali s obzirom da je kod nas izbor nikakav (budite sretni vi iz velikih gradova ), a nisam htjela gimnaziju jer nikad ne znas sta zivot nosi i da li ces moci da nastavis dalje, upisala sam tu srednju kao eto cisto da imam neki "zanat" Kasnije pokusala da se upisem na filoloski(engleski) u Bgd-u, ali kako te godine nije bilo prijemnog, a bodovali su i druge predmete osim jezika (tipa hemija, fizika i sl. a koje sam ja imala samo jednu i dvije godine i ocajne ocjene -dobar 3) ostala sam negdje 200 ispod crte Da sam nasla dobru vezu mogla sam se upisat, but je . Bilo nas je previse, jer su svi pokusavali na nekoliko mjesta. Pa i ja. Na kraju zavrsila visu (opet)turisticku
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 4.3.2010 10:28:16
|
|
|
|
Cvorak
|
V beogradsku gimnaziju, davne 1992. godine
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 7.3.2010 12:40:51
|
|
|
|
Maxin
|
Ekonomsku
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 7.3.2010 12:50:43
|
|
|
|
New Mom
|
Završila gimnaziju, a trenutno večni student medicine...
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 7.3.2010 12:52:32
|
|
|
|
maslinica
|
gimnaziju, a onda pedagosku akademiju
|
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 11.3.2010 9:49:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 21.3.2010 13:36:42
|
|
|
|
Didy
|
Gimnaziju.
|
|
RE: Koju srednju školu ste završile? 21.3.2010 13:58:03
|
|
|
|
snješka
|
Gimnaziju, pa psihologiju i mr iz psihologije. Sad sam u fazi početka rada doktorata.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?