RE: Svingeri (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Svingeri (13.8.2014 23:46:34)

IZVORNA PORUKA: branki

ljiljo,mi smo ,mislim,koleginice[sm=jezicek.gif]

ups...[sm=smiley9.gif]

ja nigde nisam napisala da ja jesam ili nisam gledala ikakve filmove takve prirode[sm=jezicek.gif]

Ali moram da dodam dok sam lezala na patologiji u Betaniji na TV-u je bio ukljucen tv1000 non stop, nismo bile dovoljno visoke nas tri u sobi da promenimo program pa smo imale zanimaciju nakon ponoci[sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Svingeri (13.8.2014 23:48:44)

pa,kad lezis na patologiji,kakav program da ocekujes[sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Svingeri (13.8.2014 23:52:25)

Jao Branki citam novine i gle sta nadjoh

Anketa koju je sprovela stranica Ashley Madison pokazuje da tipična "žena varalica" bira zanimanje profesorice.

branki* -> RE: Svingeri (14.8.2014 8:57:43)

haha[sm=jezicek.gif]
znaci,imamo odlicne predispozicije!

wivern -> RE: Svingeri (14.8.2014 9:15:51)

Cekajte bre zene, mene zanimaju zaista ti prvi utisci posle prvog svingeraja. Tj da li se se ista u odnosu izmedju partnera promenilo? Ja bih se sigurno promenila i ne bih mogla da zivim kao pre, ali dobro ni svingeraj nije za svakoga.

Trcosava -> RE: Svingeri (14.8.2014 9:30:34)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Jao Branki citam novine i gle sta nadjoh

Anketa koju je sprovela stranica Ashley Madison pokazuje da tipična "žena varalica" bira zanimanje profesorice.

Trt Milojka! Živ sam dokaz da to nije tačno[sm=jezicek.gif]

Leptiric123 -> RE: Svingeri (14.8.2014 9:53:25)

Wiv i mene zanima isto.
Neko rece,ja mislim Olga (citala sam kod lekara) da je to kad zena hoce da proba nekog drugog.Pa sto ne proba pre braka? Posle nema tih problema ili potreba...

wivern -> RE: Svingeri (14.8.2014 10:10:39)

Pa moze ona drugog da proba i u braku [sm=smiley36.gif].
Ali bih zaista volela da mi neko pojasni odnos posle, ne mislim nista zlonamerno taman posla.

branki* -> RE: Svingeri (14.8.2014 10:12:58)

wiv,taj ko ji ti to bude objasnio,mora da bude neki svinger[sm=smiley36.gif]kako drugacije!neka se javi anonimna sa pocetka price da cujemo iz prve ruke utiske.

Misha i Ljisha -> RE: Svingeri (14.8.2014 11:37:33)

ja sam sigurna da anonimna dolazi i neanonimno [sm=smiley36.gif]

Trcosava jos smo mi sve mlade profesorice ima vremena da se dokazemo ahahahah...

Ja stvarno ne znam nikog ko svinguje ili mi nikad nisu priznale drugarice da to rade.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]