IVA 11 -> RE: Običaji kada se rodi beba (17.12.2010 21:35:41)
|
IZVORNA PORUKA: anajid Ja nisam zamerala nikome,ko je sta mogao on je doneo.Medjutim,dosle su mi na babine direktorica,predsjednica sindikata,pedagogica i jos tri kolegice(iako sam jasno rekla da dolaze u manjim grupama) i donele 50 km(25 eura) od sindikalnih para koje ja odvajam svaki mesec,tako reci moje pare.Ni cvet[sm=smiley13.gif] . A ja spremila predjelo,jelo,tortu(Kao u Dodji na veceru[sm=smiley36.gif] ).Joj kako sam se razocarala.Nije mi stalo do poklona ni para nego mi je to ispalo kao da me ne postuju[sm=zmeden.gif] Sta vi mislite,jesam li u pravu? Naravno da si u pravu! Ja jako vodim racuna o sitnicama. Nije mi vazno koliko ce mi neko necega donijeti, vazno je da me ispostuje kao prijatelja. Meni je to sto kazes, jedan cvijet ljepsi znak paznje nego da dolazi sa rukama u dzepovima i prica sta je kupila, gdje je putovala isl, a ne te kolegenice koje su ti tvoje pare donijele, strasno! Meni je jos gore kad neko ko ima obavezu da dodje na cestitku-ne dodje i izbjegava da se vidite, a do prije rodjenja je sve bilo super. Mislim stvarno ne zovem nikoga da mi ista donese, nego da vidi moj najljepsi dar-moju bebu!!! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|