Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 7.3.2019 10:08:51
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Mi svima nosimo kovertu sa novcem i tortu od pelena :) Uh, da te ne uvredim, ali to je tako nehigijenski 😣. Moje dete dobilo te dve torte i obe sam poklonila. Parice i igracka su mi najbolji poklon, najbližima nosimo i tortu ili kolace...
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 7.3.2019 10:10:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahhahha,Bubi Ja pravila tortu od pelena,mnogo mi se svidja za poklon.
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 7.3.2019 10:18:58
|
|
|
|
mirana1
|
Lepo izgleda, ali Bubi mozda si u pravu
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 7.3.2019 12:16:06
|
|
|
|
Sanidej
|
Lepi su mi i oni peskiri sa kapuljacom sa imenom bebe..
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 13:07:29
|
|
|
|
gocic
|
Običaja ima raznih, kod nas je pogaca i jos po nesto. A kuma sam pa sad zbog ovih desavanja malo odlazemo
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 13:53:08
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Razlikuju se od porodice do porodice, ko kako veruje. Onaj obicaj koji postujem 100% je da prvih 40 dana nikako ne idem kod beb me i pprodilje
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 14:54:51
|
|
|
|
flamingos
|
Lepo su naši običaji,ali se razlikuju.Da su žive bebice,ostalo je nebitno,poklon kao poklon.❤
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 17:27:15
|
|
|
|
ivaMark
|
Obicaj ni jedan nismo ispostovali, a i malo ih poznajemo... Poklon je definitivno po meni najbolji zapakovan u koverticu 😁😁
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 17:33:37
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Haha IvaMark u oravu si. Najprakticniji, najsigurniji
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 18:39:51
|
|
|
|
flamingos
|
Iva,slažem se❤
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 2.10.2020 9:32:44
|
|
|
|
mikica88
|
Videcemo. Neke obicaje cu ispostovati. A samo polako. Znam da se u mom kraju pece pile i pogaca.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.