Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 7.3.2019 10:08:51
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Mi svima nosimo kovertu sa novcem i tortu od pelena :) Uh, da te ne uvredim, ali to je tako nehigijenski 😣. Moje dete dobilo te dve torte i obe sam poklonila. Parice i igracka su mi najbolji poklon, najbližima nosimo i tortu ili kolace...
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 7.3.2019 10:10:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahhahha,Bubi Ja pravila tortu od pelena,mnogo mi se svidja za poklon.
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 7.3.2019 10:18:58
|
|
|
|
mirana1
|
Lepo izgleda, ali Bubi mozda si u pravu
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 7.3.2019 12:16:06
|
|
|
|
Sanidej
|
Lepi su mi i oni peskiri sa kapuljacom sa imenom bebe..
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 13:07:29
|
|
|
|
gocic
|
Običaja ima raznih, kod nas je pogaca i jos po nesto. A kuma sam pa sad zbog ovih desavanja malo odlazemo
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 13:53:08
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Razlikuju se od porodice do porodice, ko kako veruje. Onaj obicaj koji postujem 100% je da prvih 40 dana nikako ne idem kod beb me i pprodilje
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 14:54:51
|
|
|
|
flamingos
|
Lepo su naši običaji,ali se razlikuju.Da su žive bebice,ostalo je nebitno,poklon kao poklon.❤
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 17:27:15
|
|
|
|
ivaMark
|
Obicaj ni jedan nismo ispostovali, a i malo ih poznajemo... Poklon je definitivno po meni najbolji zapakovan u koverticu 😁😁
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 17:33:37
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Haha IvaMark u oravu si. Najprakticniji, najsigurniji
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 22.4.2020 18:39:51
|
|
|
|
flamingos
|
Iva,slažem se❤
|
|
|
|
RE: Običaji kada se rodi beba 2.10.2020 9:32:44
|
|
|
|
mikica88
|
Videcemo. Neke obicaje cu ispostovati. A samo polako. Znam da se u mom kraju pece pile i pogaca.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?