dunja RR -> RE: Haljine (3.10.2019 20:43:20)
|
Anči, ne znam, ne odoh do Ivka, u stvari videh ovu suknju u međuvremenu, pa ću verujem nju uzeti. Suknja je 5.000 i ima više dezena, ima je u radnji na Vračaru, to mi je blizu pa ću otići. Jer suknju ću verujem više nositi nego što bi haljinu Ivko, a krštenje mi pravimo samo sa kumovima, pa mi je ovo ja msilim sasvim ok. Samo da se dogovorimo sa mlađim kumom kada, naš kum (otac mlađeg kuma) je preminuo pre nešto više od pola godine, pa će između ostalog i zbog toga sve biti intimnije, ali sigurna sam lepo. Faliće nam kum, ali gleda nas on, sa nekog lepšeg mesta [sm=smiley27.gif] A Ivko je verujem skup ali i vrlo kvalitetan, tj znam da su ranije bili, ne bih rekla da se tu nešto menjalo. Imam jednu jesenje-zimsku suknju kupljenu kod njih pre oko 12-13 godina, još tada je bila je 4000 (ima ručni vez po sebi) ali je i dan danas kao nova. IZVORNA PORUKA: Ana RR Suzi, koja je cena ivko haljine? Nervira me što nemaju cenovnik na sajtu. Inače, prošla kolekcija je bila mnogo lepša, sad su boje baš čudne.
|
|
|
|