RE: Haljine (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Haljine (8.3.2018 15:51:12)

Jao Dunja sto je lepa haljina. Sto da ne.[sm=smiley1.gif]

mama Jo -> RE: Haljine (8.3.2018 16:06:27)

Meni je jako lepa, i ja bih je obukla na svadbu. Uz obucu i nakit super, a jos kad je probas, ako ti bude i udobna, onda nema greske 😁

Anck Su Nmaun -> RE: Haljine (8.3.2018 19:49:59)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Žene, imam jedno oozbiljno pitanje [sm=smiley36.gif]

Ugojila sam se, imam neku svadbu 24.3. na koju nisam sigurna uopšte ni da li ću ići jer S ide na operaciju 5 dana ranije. Aaali, možda odem sa njim bar na ručak. Ne mogu ni u šta da uđem, i uzela bih možda nešto ovako, ali da to uopšte dolazi u obzir ova opcija za svadbu, šta mislite, uz neki lep nakit? Nemam informacije kolika je svadba ali znajući te rođake mm, mislim da neće biti preterano velika.

Ništa drugo mi ne dolazi u obzir jer će mi jako ružno stajati dok ne smršam.

[img]https://www.dodaj.rs/images/ayUre.jpg[/img]

Meni je haljina lepa sto da ne, malo konzervativna za moj ukus ali mozda ako moze koje dugme oko vrata da se otkopca [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Haljine (8.3.2018 19:56:08)

Ma meni je fenomenalna ovako zakopcana [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Haljine (8.3.2018 20:00:03)

I meni [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Haljine (8.3.2018 21:48:32)

Mi smo konzervativne[sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Haljine (8.3.2018 21:52:13)

Meni se svidja zakopcana, ja recimo zamisljam nekako podignutu kosu, ili bar nekako sklonjen taj deo oko usiju, pa da se vide neke onako mindjuse, ili vece malo, ili manje ali malo da svetlucaju... recimo efektne neke mindjuse 😁
Ja bih tako iskombinovala recimo 😊

dunja RR -> RE: Haljine (8.3.2018 22:00:47)

Podignuto mi baš ne stoji, ali ovo iza ušiju može :)

A skoro sam sebe častila minđušama (na akciji su bile) na koje sam odlepila. Inače od nakita minđuše najviše volim, i imam ih mali milion.

Ovo su te nove, i skroz svetlucaju, iako možda i nisu za ovu haljinu ja bi ih stavila, jer sam još opčinjena njima [sm=smiley36.gif]

[img]http://dodaj.rs/images/3tJ1A.jpg[/img]

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Meni se svidja zakopcana, ja recimo zamisljam nekako podignutu kosu, ili bar nekako sklonjen taj deo oko usiju, pa da se vide neke onako mindjuse, ili vece malo, ili manje ali malo da svetlucaju... recimo efektne neke mindjuse 😁
Ja bih tako iskombinovala recimo 😊

dunja RR -> RE: Haljine (8.3.2018 22:02:55)

Hvala vam devojke na komentarima [sm=smiley31.gif]

A haljina je danas i sutra na akciji, i slučajno jutros skontah da ih pravi poznanica, u stvari bivša klijentica koja je sada prešla u novu firnu i sa sestrom proizvodi ove divne haljine i košulje.

Maraj -> RE: Haljine (8.3.2018 22:06:27)

Pa dunja taj link za haljine [sm=smiley1.gif]
A mindjuse su extra. Kolko para, gde si ih uzela [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Haljine (8.3.2018 22:15:50)

Minđuše su srebrne sa pozlatom (ovaj donji deo je zlatkast, gore je srebrni, ja volim tu kombinaciju belo-žuto, ali imaju i skorz srebrne a i sa roza pozlatom. Autorka mi je rekla da su i njoj najlepše i najefektnije ove što sam uzela, belo-žute), hm, sad tačno ne mogu da se set_im koliko su bile, bila je valika akcija. Mislim da koštaju oko 30 eur, ja sam ih platila sa 30% popusta tako nešto KLIK OVDE. Ali oni često imaju akcije. Mislim da mi ih je naša Ana, davno preporučila.

Haljine su ovde KLIK Oko 5.500 su, ali mi deluju jako kvalitetne, ja ionako retko kupujem odeću, posebno haljinu neku svečaniju nisam par godina uzela. I volim pre da uzmem nešto dobro, što znam da će mi trajati.

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pa dunja taj link za haljine [sm=smiley1.gif]
A mindjuse su extra. Kolko para, gde si ih uzela [sm=smiley1.gif]

mama Jo -> RE: Haljine (8.3.2018 22:20:01)

Ja cu bas pogkedati isto haljine, meni je bas lepa ova...

E, super mindjuse, i lepse mi je da su manje a svetlucave nego neke XXL velicina 😊 eto meni je sa tim mindjusama savrseno 😊

Mala Elena -> RE: Haljine (8.3.2018 22:22:26)

Meni je model ekstra, samo bih birala drugu boju...ali ti imas svetliju kosu, nece ti lose ici ova boja.
Mindjuse su vrh!

Maraj -> RE: Haljine (8.3.2018 22:24:35)

Meni sj mindjuse mnooogo dobre. Nista manje haljina. Super je stvatno i jedno.i drugo

Ana RR -> RE: Haljine (8.3.2018 23:03:14)

Daaaa Black Swan Jewels [sm=bravo.gif] opčinjena sam njihovim nakitom [sm=love.gif]

Suzi, i meni su te minđuše zapale za oko ali šta vredi kada nemam bušne uši. Baš bih mogla da probam opet da ih probušim (bušila pre 15 godina i desno uho me stalno bolelo pa sam odustala).

P.S. Ima takva i ogrlica.

choopa choops -> RE: Haljine (8.3.2018 23:06:46)

Wow dunja ne znam šta mi se više sviđa, haljina ili minđuše [sm=zz_inlove.gif] Strava, još ako se ne varam tebi kosa malo na crveno baca, neka braon nijansa, uz ovu boju haljine ---->top![sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Haljine (8.3.2018 23:12:22)

Čupo, sada mi je kosa boje meda, ali ja nekako sva vučem na roze, u pravu si [sm=smiley36.gif]

Anči, jeste, ima i ogrlica, ali meni su fetiš minđuše, poludim kada mi se neke dopadnu [sm=jezicek.gif]

Sada ćete me "naterati" da sutra uzmem haljinu i da smršam za ove dve nedelje koliko god mogu, pa ako odem na svadbu, otišla sam sa stilom.
I hvala vam na tome! ;)

Ana RR -> RE: Haljine (9.3.2018 0:15:48)

That's the spirit! [sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Haljine (9.3.2018 13:12:17)

😊 bitno da ti je udobna i da se lepo osecas u njoj!!

AnaTamara -> RE: Haljine (9.3.2018 15:01:12)

Haljina je vrh. Moram pogledati sta imaju, jer i ja sad imam neke svadbe i krstenja

choopa choops -> RE: Haljine (9.3.2018 22:13:18)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Čupo, sada mi je kosa boje meda, ali ja nekako sva vučem na roze, u pravu si [sm=smiley36.gif]

Pa da na neku nijansu sam mislila koja se slaže sa ovom haljinom i to je to [sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Haljine (9.3.2018 22:50:34)

I Dunja lepo se provedi 😊

vocicana -> RE: Haljine (9.3.2018 22:50:52)

Dunja bices divna u ovoj kombinaciji, sve perfect!

milicicak -> RE: Haljine (10.3.2018 7:25:01)

Dunja, odlicna je haljina! I super ce ti stajati!
Virnula sam malo na njihov fb, bas dobre stvari imaju.

Maraj -> RE: Haljine (10.3.2018 7:41:48)

I ja sam virila. Al slabo fotografija imaju.
Sto se mindjusa tice, lajkovala sam stranicu i cekam snizenje. Bas imaju prelepe stvari [sm=smiley20.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>