RE: Haljine (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

isidora88 -> RE: Haljine (23.7.2016 20:33:18)

Ja se uopste ne razumem u haljine, nosim ih samo na moru i to one letnje. Svecanu haljinu sam nosila pre par godina na maturi[sm=jezicek.gif]

dunja RR -> RE: Haljine (24.7.2016 13:43:26)

Tražim haljinu za svadbu, na koju idem za 2 nedelje. A imam još jednu svadbu početkom septembra, pa bih istu haljinu i tu obukla. Srećom, ova druga svadba je sa strane muževljeve rodbine a ova prva sa moje. Zvučim ko neki selebriti [sm=jezicek.gif]

Gledala sam Vogeli, ovo što imaju na sniženju, i pisala im, ali se oni uopšte ne javljaju [sm=zmeden.gif]

Haljine koje sada nosim uglavnom imaju blagi dekolte, pa mogu da izvadim sisu kada moj sin to zahteva [sm=smiley36.gif]

Na svadbi ga ne bih dojila, a kada bude hteo da spava, odvešću ga u mladin apartman. Tamo mogu da skinem haljinu pa nek sisa do mile volje. Zanči može i bez dekoltea. Vogeli mahom ima zatvorene gore.

Inače, dve haljine mi je sada na moru pocepao skroz na skroz, dok je sisao i vukao, cimao haljine.

Žene gde još gledam, osim Vogelija?

branki* -> RE: Haljine (24.7.2016 14:36:55)

Dunjac,vidi u moni,imas na sajtu,vidi sel_ection,mozda ti se nesto svidi,jer nas dve volimo razlicite stilove haljina.vidi p.s fashion da li ima sta.
Ja sam odabrala jednu herve leger haljinu,maslinasto zelenu sa zlatnim detaljima,pokazacu sliku.
A,ne znam secas li se one haljine koju je von nosila na krstenju teget,lepo stoji,ima na bulevaru svih velicina,ja sam probala svetlo bez varijantu.ne znam kakve volis.ima isto one varihante,klasican ravan kroj uz telo,bez rukava,bez postava,crna cipka,ogrlica oko dela za vrat,isto na bulevaru,probala sam.

dunja RR -> RE: Haljine (24.7.2016 18:35:37)

Brankić , stavi sliku, baš me zanima :)

Ne znam za Von haljinu, jel ima negde link?

Jel si pričala za Selection ono da si bila, a da ne valjaju? Ja jednom bila, prošle god. , negde na Terazijama čini mi se, i sve im je bzv. Mnogo gore izgleda nego na slikama.

IZVORNA PORUKA: branki RR

Ja sam odabrala jednu herve leger haljinu,maslinasto zelenu sa zlatnim detaljima,pokazacu sliku.
A,ne znam secas li se one haljine koju je von nosila na krstenju teget,lepo stoji,ima na bulevaru svih velicina,ja sam probala svetlo bez varijantu.ne znam kakve volis.ima isto one varihante,klasican ravan kroj uz telo,bez rukava,bez postava,crna cipka,ogrlica oko dela za vrat,isto na bulevaru,probala sam.

branki* -> RE: Haljine (24.7.2016 18:45:23)

Znaci,ni tebi se ne dopada?jeste,na terazijama,velika radnja,ima svega,a opet nista ne mizes da izaberes,bar ja,jer ja volim uske ,haljine do iznad kolena.a,videh ,kao sto rekoh,vise kinci,popucali savovi,isprljane...

dunja RR -> RE: Haljine (24.7.2016 19:02:49)

Da, da, isto tako je bilo i kada sam ja bila. Nisam bila sigurna da li na njih misliš.

milicicak -> RE: Haljine (24.7.2016 21:37:28)

Branki, Dunja, pogledajte Oersay (to ima u delti ili uscu), boomode to vam je u Marsala Tolbuhina preko puta dm-a, Balasevic. Ima svasta da se izabere.

branki* -> RE: Haljine (24.7.2016 21:50:52)

Ee,jeste,balasevic ima super,i odlicni su popusti,nisam bila licno,jer ne mogu od dece,ali moze da se izabere,bar preko neta,ne znam kakvo je stanje u radnji,ima li velicina i sl..
Klik
Klik
Klik
Stvarno bih mogla do balasevica da odem,je l bese ima njihova radnja blizu onog parkica gradic pejton na cuburi,tako?mada,samo komplikujem[sm=smiley13.gif]

milicicak -> RE: Haljine (24.7.2016 21:58:46)

Branki, oni kad imaju snizenja, bas imaju snizenja, al su skupi i tad :)
U radnjama ima da se izabere, ali im obicno ostaje par komada, mada su svuda ljubazni i hoce da se potrude da saznaju gde ima velicina koja ti treba. Imas prodavnicu u Marsala Tolbuhina, na stanici trole. A prva mi je bas za tebe :)

branki* -> RE: Haljine (24.7.2016 22:04:20)

Hehe,milicicak,pa znas mi vec ukus[sm=smiley36.gif]daaa.pa,jeste,gledam,sve su duplo snizene,moram da navatam brata da cuva sestrice neko popodne,a ja da trknem.valjda se u medjuvremenu nece prodati ona HL[sm=smiley13.gif]

eca89 -> RE: Haljine (24.7.2016 22:05:54)

Branki, prva je ok, a i ova crvena na radost[sm=smiley36.gif]!

marijana22 -> RE: Haljine (24.7.2016 22:36:49)

Branki prva

Ima njihova prodavnica na stanici trole, ali pre Pejtona. Kod hrama Svetog Save

milicicak -> RE: Haljine (24.7.2016 22:48:15)

IZVORNA PORUKA: marijana22

Branki prva

Ima njihova prodavnica na stanici trole, ali pre Pejtona. Kod hrama Svetog Save

To je ta u Marsala Tolbuhina. Stanica se zove Kataniceva.
A ima i velika prodavnica na uglu Dordza Vasingtona i 29. novembra.
Marsala Tolbuhina se sad zove Makenzijeva :)

Maraj -> RE: Haljine (24.7.2016 22:59:18)

Branki , koje su to HL haljine? Gde njih kupujes? Ja sam nesto neobavestena za tu marku

marijana22 -> RE: Haljine (24.7.2016 23:03:04)

Da Makenzijeva, zbunila si me sa Maršalom. Ja još razmišljam koja je to ulica

branki* -> RE: Haljine (24.7.2016 23:10:07)

Maraj,znas ih sigurno,haljine ovog tipa,kao sa trakama
Klik
Klik

Maraj -> RE: Haljine (24.7.2016 23:11:46)

Branki super izgledaju. Jel to narucujete s neta?

branki* -> RE: Haljine (24.7.2016 23:15:25)

Ima da se kupe na bulevaru,ja sam ovu koju bih uzela ,nasla u butiku 13,a ima u jos par butika.moze da se naruci i preko neta,imaju dva sajta preko kojih vidim da se narucuje,ovo su kopije,naravno,ali su odlicno odradjene,probala sam,to kao steznik da nosis,utegne te skroz,nista ne strci,fora je u tom materijalu,on steze.

IvanaSK RR -> RE: Haljine (25.7.2016 9:38:51)

Branki, bas su lepe. I ja bi te sto utegnu [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Haljine (25.7.2016 11:47:29)

Kako vam se čini ova Vogeli, 3.600 je

[img]http://www4.slikomat.com/13/0725/nte-137702.jpg[/img]

Da nije prekratka, šta mislite

IvanaSK RR -> RE: Haljine (25.7.2016 11:51:09)

Ja mislim da nije, po meni je taman duzina.

lesica -> RE: Haljine (25.7.2016 11:52:20)

Cuj nju, prekratka...
Nije, i dobro bi ti stajala. Tvoja duzina Dunjci! Uz neku finu stiklu odlicno.

Nego, i ja sam u problemu i to duplom - i haljina i sandale, i trebalo bi to resiti do iduce nedelje, a nemam ideju ni sta bih.

branki* -> RE: Haljine (25.7.2016 11:55:56)

Nije prekratka,blago je iznad kolena,a ti si bas lepo doterala liniju,dobro ce ti stajati.
Les,evo imas ovde na temi od sorte[sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Haljine (25.7.2016 12:02:20)

Ma Branki... meni se mahom nista ne dopada, nesto se sad mislim da nadjem neke dobre pantalone i neku dobru bluzu... nakit i to sam onda vise ja.

branki* -> RE: Haljine (25.7.2016 12:08:59)

E,to je najbitnije,da si to ti!ja sam u pocetku htela dugu haljinu,ali sam odustala,jer prosto ,sto kazes,to nisam ja jednostavno,bez obzira koliko dobro da stoji.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>