RE: Haljine (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Anoniman -> RE: Haljine (24.9.2015 19:15:52)

Hvala Madre[sm=smiley1.gif] cak se mislim da je odnesem nekom da je prepravi da bih mogla da je nosim i bez trudnoce, divna je[sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Haljine (27.9.2015 18:06:40)

UM prelepe su haljine, super ti stoje obe, nije ni čudo što nisi mogla da se odlučiš [sm=bravo.gif] [sm=love.gif]
p.s. i od mene lajk za sveki, bomba [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Haljine (27.9.2015 18:52:54)

Jbg meni ne ide ni jedna haljina za drugom na venčanje pa da sam još tolika. A vidim da je hit da se drugima na venčanje ide u venčanicama.

Ona dugačka - da ti neko uvali bidermajer - komotno da kažš da si mlada.

Ne ide mi to nikako.

Anoniman -> RE: Haljine (27.9.2015 18:57:40)

Trco mi sa tem' nemamo problem[sm=jezicek.gif], niti je mlada iskompleksirana da ce joj neko uzeti dan, niti ja zelim da budem snasa. Meni su obe bile prelepe, zato sam ih i kupila ahahhah[sm=smiley36.gif]

Jole hvala, pitala si me u temi gde su slike, tuj su...[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Haljine (27.9.2015 20:43:49)

Uopšte nisam mislila na komplekse. Ja prva nisam imala belu venčanicu. Mislim da niko na moju svadbu nije došao u beloj haljini. Čak i da nije kao venčanica.... Sećam se kad mi se bratanc ženio, došla jedna iz Slovenije, bela uska haljina, do pola butina (a ispod bele tange, vidiš ih na kilometar). Majko, pa celu svadbu sam je streljala pogledom.

No, to je moje mišljenje.

MAMAMAJ -> RE: Haljine (27.9.2015 20:57:54)

Mene nervira što su mlade u današnje vreme u haljinama na svom venčanju, zna se šta je venčanica, a šta haljina.
I ok, belo simbolizuje nevinost, ni jedna se ne udaje nevina, ok i to, ali zar nije lepo sačuvati tu tradiciju? Bilo koju tradiciju?
Meni ove dve haljine nisu venčanice, a druga je stvar što se neke žene udaju u haljinama. I lična stvar, poštujem tuđe mišljenje, a ovo beše moje. [sm=smiley1.gif]

mama krava -> RE: Haljine (29.9.2015 12:52:43)

E...sve stoji...ali...

Ja sam ušla u 9.mes kada sam se udavala! Mislimmmmm....samo mi je falilio da budem u belom!

Anoniman -> RE: Haljine (29.9.2015 13:22:13)

Ni moja nije bila bela, vec bez, retko ko se danas udaje u belom..[sm=zmeden.gif]

mama krava -> RE: Haljine (29.9.2015 13:32:31)

Moja je bila ljubičasto-bela sa roze tofnama....mnooogo lepa i dan danas je nosim na nekim proslavama!

Ana RR -> RE: Haljine (29.9.2015 13:35:41)

Ja uopšte nemam neko mišljenje o tome... šta znam, svako oblači šta mu se dopada. Nisam tradicionalista, više gledam na praktičnu stranu. Ja jesam bila u venčanici ali više je bila kao haljina, boje šampanjca, sa detaljima u nekoj zlatno smeđoj boji..

choopa choops -> RE: Haljine (29.9.2015 13:41:45)

I što se mene tiče, nije bitnno je li haljina, vjenčanica, bijela, nije bijela. Ja sam se kad se sestra udavala obukla skroz u bijelo-pantalone i košulja, tada nisam imala pojma da ne smije još neko u bijelo [sm=smiley36.gif] Ali sada vodim računa, šta znam da se neko ne uvrijedi...[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Haljine (29.9.2015 13:46:28)

kod nas se to zaista ne gleda, prvo je moja sestra na mojoj svadbi bila u belom.
dok sveki se sada zenio sestric i ona kupila prelepu belu haljinu, i sestra je zove kaze nemoj da je nosis, mlada je svabica, naljutice se[sm=zmeden.gif]

ja sam za deverovu svadbu imala u planu prelepu HL haljinu, ali nismo bili u mogucnosti[sm=smiley36.gif]zbog Nore u stomaku...

janabons -> RE: Haljine (29.9.2015 13:54:58)

Prvi put cujem da ce mlada da se uvrdi ako neko obuce belo[sm=smiley36.gif]
Nemam neko misljenje, svako nosi sta voli i hoce, od bele , pa do crne i crvene.
JA licno volim vencanice, imala sam boju slonove kosti, sirena model...bas mi je lepa uspomena

Anoniman -> RE: Haljine (29.9.2015 13:58:21)

I ja sam imala vencanicu, ali je bila bez boje..

Jana slazemo se , i meni je to gulpost da se uvredi, ali dobro oni imaju 2 vencanja, jedno je bilo sada u Nemackoj, a sledece ce biti ovde u Srbiji u junu, i ja kazem sveki , pos[sm=jezicek.gif]oto kod nas nema obicaja da se ne nosi belo, ti je ovde obuci, stav te briga[sm=smiley36.gif]

janabons -> RE: Haljine (29.9.2015 14:01:49)

PA da sveki dobije pedalu sa vencanja[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Haljine (29.9.2015 14:04:36)

ahahhah nece[sm=smiley36.gif] a i ona se zainatila kaze ima da je obucem, samo ako budem bila ziva[sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Haljine (29.9.2015 15:05:35)

sto se tice moje haljine sa vencanja,bila je u boji slonove kosti,klasicna vencanica,nije mi bilo bitno da li ce jos neko doci u belom,zaista.mada,sam citala kao neki kodeks za vencanja i pise da ipak se ne nose bele haljine na vencanje,niti suvise seksi haljine,niti neke raskosne ,balske haljine koje bi mogle da bace mladinu vencanicu u zasenak.

jess021 -> RE: Haljine (29.9.2015 15:18:58)

Moja je bila prava, bela vencanica, skoro kao sam bila nevina[sm=smiley36.gif]
Sto se tice nosenja belog na tudje vencanje, ja nisam imala problem s tim da sam obracala paznju da li je na mojoj svadbi neka bila obucena u belo, ali ja kad idem ne nosim belo, mozda nekom smeta, a nisam u fazonu da nosim sta ja hocu bez obzira na druge, ako ne moram ne stajem na muku.
A i iskreno, kad malo razmislim, nekako mi malo bzvz da idem kod nekoga u svadbu u dugoj beloj haljiini, npr.

MAMAMAJ -> RE: Haljine (29.9.2015 22:31:40)

Šta god obukle, važno da smo srećne. [sm=smiley31.gif]

madre -> RE: Haljine (29.9.2015 22:57:21)

znam za taj obicaj da ne treba nositi skroz belo na tudju svadbu, ali se nikako ne slazem!
bilo kako bilo, vodim racuna o tome...

vonavoj -> RE: Haljine (14.10.2015 14:05:47)

Obecala sam sliku u haljini,ali sam shvatila da nemam nijednu gde sam sama..cak ni sa cerkom[sm=smiley13.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2P/yo/4T9oJ15C/jpj3630.jpg[/img]
Ali zato sa muzem imam[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Haljine (14.10.2015 14:20:44)

Da, ja volim ove "klasicne" modele, sa njima nema greske, uvek se izgleda elegantno. [sm=bravo.gif]

Rosita -> RE: Haljine (5.1.2016 12:14:48)

Evo ovu zelenu sam ja juce pazarila, ima da se kilikne na model
>
http://katrin.rs/proizvod/4805

Jednostavna je, ali lepo stoji.

Sanjalicaaa -> RE: Haljine (5.1.2016 12:21:08)

Rosita, meni su takve omiljene. Jednostavne, uz telo, malo iznad kolena, ma obozavam ih. Kupila sam slicnu u teranovi pre par nedelja, ali je ova tvoja daleko lepsa.

IvanaSK RR -> RE: Haljine (5.1.2016 12:23:41)

Lepota je u jednostavnosti [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>