RE: Haljine (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

serpica -> RE: Haljine (21.9.2014 8:23:34)

Ma ide i na farmerice ima dosta kombinacija,ja volim te malo sire haljine pokrivaju stomak,[sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Haljine (21.9.2014 8:39:32)

Mislim da je na lastis , ali ako je na akciji sto da ne uzme. ..ja bih i neku jos uzela u otvorenijoj boji, jednobojnu .Bas cu da pogledam na fb kakav je izbor.

nata11 -> RE: Haljine (21.9.2014 10:43:18)

Sad sam videla i cenu, stvarno nije skupa. A moze i na tesne teksas bermude.

Žapkić -> RE: Haljine (21.9.2014 11:18:04)

Meni se jako dopada ta tunika, samo ako onaj kaiš može da se skine... ne olim kaiševe preko haljina, tunika i sl...

dunja RR -> RE: Haljine (21.9.2014 13:26:00)

Sve su šarene, ali se meni baš ova dopala.

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Mislim da je na lastis , ali ako je na akciji sto da ne uzme. ..ja bih i neku jos uzela u otvorenijoj boji, jednobojnu .Bas cu da pogledam na fb kakav je izbor.

dunja RR -> RE: Haljine (21.9.2014 13:27:14)

Da, baš je povoljna, čini se mi se najjeftnija u njhovoj ponudi, a meni najlepša.

IZVORNA PORUKA: nata11

Sad sam videla i cenu, stvarno nije skupa. A moze i na tesne teksas bermude.

dunja RR -> RE: Haljine (21.9.2014 13:28:33)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jel to ima neki kaiš? Ja nikako ne volem kaiševe[sm=smiley36.gif]

Nije kaiš, ni ja ne volem kaiševe, lastiš je :)

Trcosava -> RE: Haljine (21.9.2014 13:45:57)

Lavica moja [sm=smiley36.gif]

Jel može i taj lastiš da se skine? [sm=jezicek.gif]

Ne znam, ja volem ili usko ili široko. To što ima tako lastiš - čini mi se da me napravi još debljom. Te fore stoje samo onim motkama od manekenki. Kupila sam neki kombinezon i imao taj kaiš, mila majko!!! Pa kao trokrilni šifonjer sam izgledala. Morala sam da gornji deo sečem i prekrajam. Jel možeš to negde da probaš prvo?
IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jel to ima neki kaiš? Ja nikako ne volem kaiševe[sm=smiley36.gif]

Nije kaiš, ni ja ne volem kaiševe, lastiš je :)

Mala Elena -> RE: Haljine (21.9.2014 13:54:14)

Trco , pa mozda Dunja i jeste kao manekenka pa jos taj lastis ufff ![sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Haljine (21.9.2014 14:23:20)

Znam kako Dunjči izgleda, zato sam joj to i napisala. E sad, ja jeste da sam metar i zgažena šumska jagoda, a Dunjči visoka. To će je vaditi.

ladida -> RE: Haljine (28.9.2014 9:14:35)

Preporučujem [sm=smiley1.gif]

ladida,za reklamiranje na portalu RR,molim,obratite se marketingu RR ili dunji RR.

Peace* -> RE: Haljine (2.10.2014 9:55:07)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1002/1zx-T.jpg[/img]

Kupih haljinu i cipele za predstojeću svadbu.
Još teget tašnu da nađem... [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Haljine (2.10.2014 9:58:54)

Super je Tash.[sm=love.gif]

Mala Elena -> RE: Haljine (2.10.2014 10:02:39)

Tasho, zgodnice! Cipela vrhunske! A haljina lepo pada ali nije bas moj fazon sto se boja tice. [sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Haljine (2.10.2014 10:04:23)

Super haljina, i jako lepo ti stoji [sm=smiley1.gif]

Peace* -> RE: Haljine (2.10.2014 10:05:08)

Klarita će da razume boje. [sm=smiley2.gif][sm=smiley36.gif]

Inače ne nosim ovaj fazon haljina, više ljubim da su do kolena, i uske (da kažem, klasika), međutim, kako sam operisala dojku pre par dana i ne mogu da nosim normalne već samo sportske grudnjake, trebalo mi je nešto široko da se ne vidi.

Klarita -> RE: Haljine (2.10.2014 10:24:14)

Op, Tash, bas mi se dopada, jedino maalko duza da je, jer ja po svadbama igram kao najrodjenijeg da zenim, pa sam uvek u grcu zbog duzine suknje, a i posao mi zahteva suknju do kolena[sm=smiley36.gif] pa se srodismo[sm=smiley36.gif]
Ti si zgodna zena, ja retko nosim uske haljine, pripijene uz telo.
Utisak [sm=smiley20.gif]
Ne znam sta mi je s tom teget bojom, tokom leta sam kupila par haljina na snizenju (kupujem iskljucivo na snizenjima, sem ako nije bas bas povod neki, a nema snizenja u tom trenutku, tih dana[sm=smiley36.gif] ) OVU pa OVU pa kosulju OVU ali naravno u teget boji i tako...

anita -> RE: Haljine (2.10.2014 10:44:54)

Tash haljina je lepa ali mi se vise svidjaju cipele. Lepo ti stoji sve. [sm=smiley1.gif]

Peace* -> RE: Haljine (2.10.2014 10:49:54)

ja po svadbama igram kao najrodjenijeg da zenim,

hahahahhaha, dodaj nam ovo u onih "25 stvari o meni"! [sm=smiley36.gif]

Nedavno sam bila u svadbi gde sam znala mladu, mladoženju, svog muža i svoje roditelje - nisam sela. [sm=jezicek.gif]

IZVORNA PORUKA: Peace*

A ovo je pred svadbu sad za vikend:

[img]http://www4.slikomat.com/13/0919/jxw-201409.jpg[/img]

U toj haljini sam skkala, sva sreća pa ima to čipkano što se ne diže, jer mi je podhaljina bila na rubovima guzice non stop. [sm=smiley4.gif]

Klarita -> RE: Haljine (2.10.2014 10:54:36)

Mmmmmmmmm, videla sam ovu sliku, videla [sm=zz_inlove.gif] a, sad idem da dodam [sm=smiley36.gif] Pa, sta cu, volim da se veselim i sta sad. Nikad nisam ni razumela ljude koji odu na (u) svadbu, rucaju, osacuju okolo goste, mladu, mladozenju, pricaju sa ljudima okolo i odu [sm=zz_er_what.png] Ja se postenski izdjipam i to svi znaju. Jedno vreme smo svaki cas imali svadbe, mm rece jednom, "Aman zeno pocece da nas zovu da im veselis goste i dizes atmosferu"[sm=zz_giggle.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Haljine (2.10.2014 10:58:18)

Tash super ti stoje obe i lepe su [sm=smiley1.gif]

Ja mozda na onu teget haljinicu sa cvetovima kupila tasnu u boji cveta ( koliko vidim neka crvenkasta) . Malo da razbije teget i tamne cipele.

Peace* -> RE: Haljine (2.10.2014 11:01:39)

IZVORNA PORUKA: Klarita

"Aman zeno pocece da nas zovu da im veselis goste i dizes atmosferu"[sm=zz_giggle.gif]

[sm=smiley36.gif]

U poslednjim (gore pomenutim svatovima), ja sela na momenat do muža, nekako na momenat splasla atomsfera, pa reko da popijem nešto, i kaže mm "Nešto nije veselo...", u tom času (dok on izgovara rečenicu), kreće pesma, ja dižem ruku i počinjem da pevam a on će "Nemoj ti da popravljaš atmosferu, molim te!" [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Haljine (2.10.2014 11:02:40)

Obe su suepr. Mi imamo svadbu sledece nedelje, i sada ne znam sta da obcem, uzela sam 2 haljine jednu crvenu i jednu belu, odlucicu se valjda do tad[sm=smiley36.gif]

a najradije bih obukla neke dobre pantalone i kosulju[sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Haljine (2.10.2014 11:02:56)

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Ja mozda na onu teget haljinicu sa cvetovima kupila tasnu u boji cveta ( koliko vidim neka crvenkasta) . Malo da razbije teget i tamne cipele.

Da, to bi za datu kombinaciju bilo idealno, međutim, ja već dugo kupujem teget cipele i teget tašnu, prosto mi fale u kolekciji [sm=smiley36.gif], pa sam odlučila da je sada momenat da to izvedem. [sm=smiley36.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Haljine (2.10.2014 11:08:26)

Ako je tako onda iskoristi situaciju da se obnovis [sm=bravo.gif]

U svakom slucaju ce ti sve lepo stajati.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>