Trcosava -> RE: Povišen CRP (22.11.2014 15:34:19)
|
IZVORNA PORUKA: janabons I kod nas je bio slucaj kao kod queenJ, zato sto se Jana nagutala mekonijalne plodove vode na porodjaju crp je bio povisen, 56, 10 dana je primala antibiotike Mi smo bili u izoleti( jer je bila 2400 teska)i na kiseoniku. Kod mene je bio hitan carski,posle ukljucene indukcije, u roku od 15 min, jer su jani srcani tonovi poceli padati. KAko su mi dr kasnije objasnili, sve to je dovelo do toga da ona mekonijum izbaci u stomak, onda se nagutala i tu je nastao haos... Sva sreca, sada je sve dobro, nema problema sa bronhitisima,kao sto sam cesto cula da je slucaj Jano slično je bilo i kod mene, ali bez carskog. Nisu tako brzo počeli da opadatu tonovi, pa smo pregurali nekako. Ana je isto progutala plodove vode koja je bila zelena. Da te utešim i kažem da ne mogu da se požalim na njeno zdravlje. Pu pu pu Meni u bolnici niko nije pominjao CRP, imala je blagu žuticu, ali smo posle 2 dana puštene kući - prvenstveno zbog toga što je vladao neki katastrofalan virus. Po meni je bolje otići na 'svoju odgovornost' i maknuti se od virusa (ipak je to bolnica gde pokupiš sve i svašta) nego biti dan/dva duže i pokupiti još nešto.
|
|
|
|