pepino
|
Na forumu sam,ali nisam dugo pisala na ovu temu! Isla sam kod svoje Dr. privatno prosle nedelje,sve sam joj ispricala,pogledala me je ultrazvukom,cista je jos tu,nije narasla ni poslije ovog ciklusa.Kaze da to nije nista strasno,da su mi markeri dobri,da probam 3 mjeseca da zatrudnim,ona misli da sledeci mjesec ostajem trudna(kao da je ona vidovita ),kaze 3 sreca,kao da sam ja masina,al dobro...Kaze ovaj put bar ona misli da ce sve biti ok,ako ne bude nista za par mjeseci hoce da krenemo stimulacijom klomifenom,nisam joj nista rekla,ali ja nisam za to!2 puta sam to radila i nije mi pomoglo,ostajala sam trudna bez lijekova,prirodno! Onda sam nazvala svog docu koji me vodi u bolnici i koji mi je to sve u vezi endometrioze rekao,izdiktirala mu markere,kaze to je sve super,radite na bebi,pa da dodjem na pregled kad hocu.I jos kada sam mu rekla da sam nasla nalaz iz privatne ordinacije iz decembra da sam jos tada imala tu cistu tvrdi covjek da to nije tacno,kao kako da on nju meni nije vidio kada sam isla na operaciju? Ne bi oni priznala gresku,ufff... Kao to je onda folikularna cista,one pucaju,garantuje da mi je to bila nova i da me sad pregleda da ne bi imala cistu,ja cutim,ali mislim se nemas ti pojma doco,ja sam bila jutros privatno,cista je jos tu...Ma uzasni su mi ovi doktori,gade mi se... Necu ici par mjeseci na laparoskopiju,ako ne zatrudnim i ako cista naraste onda cu zahtjevati zahvat,ovih dana razmisljam da samostalno uradim neke nalaze privatno,pa cu vidjeti....
|