pepino -> RE: Endometrioza (9.4.2010 21:07:25)
|
Evo i mene cure moje!Bila sam kod doktorice,radila mi je ultrazvuk,prvo je sumnjala na endometriozu,pa je kada je vidjela moju sliku ultrazvuka iz decembra rekla da je najvjerovatnije u pitanju endometrioza!Nisam uradila markere kod nje,uputila me je u bolnici da uradim.Pitala sam je da li se moze znati posto je cista manja da se to nije rasirilo po ostalim organima,rekla je da se to ne zna.Prvo nije bila za to da zurim sa laparoskopijom,da jos malo pratim,pa da onda vidimo,ali je kao sto sam vec rekla promjenila misljenje(kada je vidjela sliku ciste),rekla je da naravno prvo uradim markere,da se konsultujem sa svojim doktorom,pa da polako to rjesavam,da poslije operacije naravno najbolja opcija je da odmah zatrudnim,ali rekla sam joj da to kod mene ide teze! Samo mi je pozeljela srecu,rekla da sam mlada,da je sreca sto sam sve pocela na vrijeme da rjesavam,polako,valjda cu uspjeti da zabebim! Rekla mi je da je cista mjesanog sadrzaja,najvjerovatnije dermoid?endometriom?Ima i vodenog sadrzaja malo. Eto meni to nije bas neka velika utjeha,ali sta je tu je,eto mene sa istom vasom mukom!
|
|
|
|