dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pepino Ne znam ni ja,zato moj Dr. misli da ja nemam endometriozu,a ja se plasim,o svemu naravno mozgam,pa onda iako sam imala septum u poslednjoj trudnoci pomislim da nisam imala spontani zbog endometrioze,iako su male sanse da sam je tada imala,jedino ako je bila ,,skrivena,,,na svim do tada UZ i pregledima je bilo sve ok,sem septuma,policisticnog jajnika i zavaljene materice,prvi put sada ,,vucem,, tu cistu,na lijevom jajniku nikako nema nista,sve je ok... Druga Dr. kod koje sam isla da pogleda cistu kaze da ne moze garantovati,ali joj se cini kao da moja cista ima 2 ili 3 razlicita sadrzaja,znaci jedan jeste izgleda punjen sa krvi,ostali ne i onda taj sto nije od krvi puca tokom ciklusa,pa se opet puni,ne znam,to je neka pretpostavka,daj Boze da nemam endometriozu Ja nemam nista od simptoma endo. poput bolnih meca (uvijek sam imala bolne,poslednjih mjeseci su se bolovi cak smanjili ),bolnih odnosa,jakog menstrualnog krvarenja,ali to nista nije pravilo,pa jednostavno mene koci ta sumnja i strah,zato je najbolje da te nedoumice rijesim,malo mi je nezgodno ako moj Dr. ne pristane na operaciju ostace mi da odvojim koju hiljadu evrica pa privatno,sta da radim!? Privatno nemoj da radiš laparo, baš smo negde pisale i Miš i ja i još neke devojke, državna je ipak za operacije.... zar ne možeš u nekoj drugoj državnoj? mi ovde možemo birati (u gradu u kome živimo, nisam sigurna za druge gradove) Ni meni moja doktorka nije htela preporučiti laparo pa sam otišla u bolnicu i tražila da me operišu (drugi put), doktori u bolnici su me pregledali i odmah poslali na laparo i tada su ustanovili da teži slučaj u Gradskoj od mene još nije viđen što se tiče endometrioze....
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.2.2011 12:42:27 >
|