Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Stručnjaci zabrinuti zbog informacije o š... 29.3.2009 20:44:52
|
|
|
|
mihi
|
Teško da će da pređe na devojku pošto se već stvorila patološka veza te mu ni jedna devojka neće valjati, biće mamin sin. Baš sam grozna ali to je meni stvarno bezveze, u čemu je korist od toga ne znam .
|
|
|
|
RE: Stručnjaci zabrinuti zbog informacije o š... 29.3.2009 21:31:44
|
|
|
|
Verus
|
mihi u potpunosti se slazem, meni je to tako ne normalno da ne mogu uopste pojmiti sve to...uzas
|
|
|
|
RE: Stručnjaci zabrinuti zbog informacije o š... 7.4.2009 14:55:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja mama je pre neki dan, tražeći nešto sasvim drugo na Netu, naletela na kompletno istraživanje, na engleskom je, i kaže da je sve argumentovano, i kaže da ima smisla sve što piše u istraživanju. Naravno, nije zapamtila link, ali pošto stalno kopa iste stvari po netu, verovatno će naići ponovo na to, pa sam joj naglasila da mi COPY link.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?