buhla -> RE: Najveći dečiji festival na otvorenom, Košutnjak 5.-6.6.2010 (1.6.2010 15:25:38)
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Na FB jedan sajt je istako da Festival '''' Najbolje za moje dete'''', zbog vremenskih uslova je pomeren za 12. i 13 jun.Dalje to tacno? Ja sam bas htela da idem? NAJBOLJE ZA MOJE DETE 2010 Zbog loših vremenskih uslova sajam se odlaže za 12. i 13. jun 2010. godine Prvi dečiji sajam „Najbolje za moje dete“ je održan 2009. godine na Košutnjaku. Za dva dana, zabeležio je poset_u od preko 15.000 poset_ilaca i privukao veliku medijsku pažnju. Ova manifestacija je nastala kao vizija da se na otvorenom, u prirodnom i zdravom okruženju na Košutnjaku, održi sajamski nastup svih ustanova koje su neophodne za razvoj dece do njihovog polaska u školu. Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da ćemo drugi put u Beogradu organizovati najveći festival za decu i roditelje na otvorenom prostoru. Na festivalu će učestvovati vrtići, dečije igraonice, škole stranih jezika, predškolske i školske ustanove, likovne i kreativne radionice, proizvodi za decu, dečije igračke i mnoge druge ustanove koje su neophodne za rast i razvoj dece. Drugi dečiji festival “NAJBOLJE ZA MOJE DETE“ će se održati 12 i 13. juna 2010. godine na Košutnjaku (na prostranstvu od 3000 m2, pored Trim staze). Kada smo birali lokaciju, imali smo viziju da nađemo oazu za decu i roditelje, koja je prirodna, zdrava i koja može da oplemeni i ulepša ovaj festival. Cilj nam je da pružimo deci i roditeljima nesvakidašnje i aktivno druženje, da zajedno pomognemo očuvanje životne okoline, kao i da pružimo dodatnu edukaciju roditeljima u odgoju njihove dece. Ovim putem želimo da svim poset_iocima festivala, prikažemo program svih ustanova i institucija koje su neophonde za pravilan razvoj dece, a da pritom izbegnemo korišćenje televizije, interneta i drugih virtuelnih komponenti, kao i daprikažemo dostupnost i pristupačnost ustanova koje su najbolje za njihovo dete. Organizator festivala je agencija SMART MEDIA. Kao agencija pokazali smo se uspešno u organizaciji sajmova, festivala, koncerata i promocija. Posebno smo ponosni na organizaciju prvog dečijeg sajma “Najbolje za moje dete” koji je prošle godine za dva dana poset_ilo više od 15.000 ljudi i izrastao u tradicionalnu manifestaciju. U organizaciji ovakvih vrsta dešavanja ulažemo veliki trud kako bismo bili inovativni, profesionalni i prevazišli očekivanja naših klijenata. Sa radošću vas čekujemo i ove godine. Izvor: http://www.smedia.rs/sajam/index.php/main/display/28/naslov/Info
|
|
|
|