Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 1.3.2018 11:27:26
|
|
|
|
Dora89
|
Dobro, ako neko, ne daj, Bože, duže ostaje, onda jw to druga priča. Ma, radite kako vam prija.
|
|
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 1.3.2018 11:30:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja nisam nijednom prala, ali zato cim se vratim kuci bilo je uletanje u kadu 😊
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 23.4.2018 10:50:24
|
|
|
|
lokicagagica
|
Nisam prala nijednom, ionako sam je oprala ujutru a uvece ostala u bolnici
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 23.4.2018 12:21:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sto kaze Dora nek radi ko sta hoce. Ja nisam prala jer nisam dugo ostajala. Jedna do mene nosjla i fen i cetku pa se fenirala
|
|
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 23.4.2018 12:27:21
|
|
|
|
Rosita
|
Ne. Kosu perem inače jednom nedeljno. Suva je i nema potrebe češće.
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 23.4.2018 12:36:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Sto kaze Dora nek radi ko sta hoce. Ja nisam prala jer nisam dugo ostajala. Jedna do mene nosjla i fen i cetku pa se fenirala I ja sam se fenirala Htela i da se ofarbam, al me premestise na porodjaj
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 23.4.2018 12:48:40
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Sto kaze Dora nek radi ko sta hoce. Ja nisam prala jer nisam dugo ostajala. Jedna do mene nosjla i fen i cetku pa se fenirala I ja sam se fenirala Htela i da se ofarbam, al me premestise na porodjaj 😁 Ivana carice 😂
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 16:58:41
|
|
|
|
Sarav
|
E i meni su drugi put doneli fen pa sam se fenirala A nakon prvog porođaja dođe mm u vreme za posete, odveze me kući da se okupam i vrati me nazad u bolnicu
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 17:05:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sarav, kako si mogla izaci iz porodilista? Kod nas nisu ni bebe uzimali za vreme poseta.. Mama Jo, ja sam u bolnici bila tri nedelje. Najavila sam i sestrama da cu se farbati. Bila sam fina, rekla sam da cu uvece kad svi legnu Cimerki nije smetalo moje feniranje, bila je skroz ok. A ni posle kad smo bili sa bebama nije smetalo drugim cimerkama. Odneli nam bebe pa mi navalili na sresjivanje.
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 20:06:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Omg
|
|
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 20:57:24
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Sarav, kako si mogla izaci iz porodilista? Kod nas nisu ni bebe uzimali za vreme poseta.. Moja S je bila u fotoćeliji i na infuziji 3 dana tako da mi je nisu davali ni u ruke, samo je vidim nakon laktarijuma i izmuzavanja. Ispadoh nemajka za medalju, al sam bila okupana za 5
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 21:24:28
|
|
|
|
isidora88
|
Sarav a inace nema kupanja u porodilistu osim ako ne odes kuci? Ja sam i prosli put i ovaj nosila fen i cetku. Porodila se uvece i ujutru se isfenirala, a tusirala sam se 3,4 puta dnevno.
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 21:25:16
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam sebi pravila frizuru nakon drugog porođaja ( nakon prvog sam platila danak neiskustvu, pa izašla iz porodilišta kao da me je neko sažvakao i ispljunuo) Uredno oprala, isfenirala i napravila lokne I da, prva stvar koju sam spakovala u torbu za porodilište je bio neseser sa osnovnom šminkom.
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 21:34:03
|
|
|
|
Dragce86
|
Ja sam oprala, bogami, treci dan...kad sam se fino isplakala kad su svi otisli kuci a mi ostale same na zadrzavanju bebe u fotoceliji...Sve zenice sa kojima sam se upoznala su bile otpustene kucama sa svojim bebama, ja se fino isplakala od svega sto mi se skupilo, pa pod tus i na pranje kose, koju nisam posle imala cime ni susiti vec se prirodno osusila u sred januara :)
|
|
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 21:35:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Aa ja bez mog nesesera za sminku nigde
|
|
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 21:37:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam nosila onaj sampon za suvo pranje kose. A sminku naravno 😊
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 21:44:21
|
|
|
|
lesica
|
Rekoh već, danak neiskustvu. Nakon porođaja sa L, izašla sam u trener i patikama, ubledela i ispijena,bez trunke šminke. Ko me je video, da se prepadne Drugi put, uredno našminkana, sa frizurom, u haljini i cipelama sa štiklom od 12cm Tako da suma sumarum, da za pranje kose u porodilištu, naročito ako se ostaje duže, u suprotnom i šampioni za suvo pranje, odlično rade posao.
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 24.4.2018 21:49:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Haha Les.jbt ti kao neka poznata li nost h haljibi istiklama ..ma i obi bre idu h patilama. Les iz porodilista pravo na crveni tepih
|
|
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 28.4.2018 1:17:16
|
|
|
|
MimaKos
|
Nisam prala kosu, samo se tusirala, gde cu ovako cupava jos da se feniram :)
|
|
|
|
RE: Pranje kose u porodilistu 28.4.2018 1:18:06
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Aa ja bez mog nesesera za sminku nigde Ja sam ful nasminkana otisla na oba porodjaja :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?