Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 23.3.2016 16:11:55
|
|
|
|
Maraj
|
sa telefona
< Poruku je uredio Maraj -- 23.3.2016 16:13:39 >
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 23.3.2016 16:14:21
|
|
|
|
Maraj
|
Oho!!! Napokon mi uspelo sa telefona
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 23.3.2016 17:35:49
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Maraj, bas su njam njam Jel je procedura ista kao i sa kompa?
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 23.3.2016 17:41:19
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 23.3.2016 17:41:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Uspelooo I meni sa tel.😀
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 23.3.2016 17:51:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, ja idem na slikomat i tamo ubacim sliku, kopiram kod, dodjem na forum i stavim link na temu
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 23.3.2016 19:18:37
|
|
|
|
Maraj
|
E sanjalice da , ista je procedura. S tim sto sam prvi put sa slikomata ubacivala. Do sad sam sa dodaj.rs ubacivala sa kompa. Inace to su mladencici na slici. Mama mi pravi svake god
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 23.3.2016 21:24:44
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Znam Maraj, odmah sam ih prepoznala
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 20.4.2016 23:06:55
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jel ima neki drugi sajt kao slikomat, pošto ovaj ne radi?
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.5.2016 22:58:22
|
|
|
|
Olja28
|
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 30.5.2016 21:55:13
|
|
|
|
17 joka
|
Olja
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 30.5.2016 23:06:12
|
|
|
|
Olja28
|
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 30.5.2016 23:33:50
|
|
|
|
17 joka
|
najsladje slicice
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 1.7.2016 10:56:07
|
|
|
|
Khaleesi
|
Da probam
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 21.10.2016 10:16:26
|
|
|
|
Maraj
|
Ne radi slikomat sada. Preko kog sajta sada da ubacim sliku kada slikomat ne radi? Ili samo meni ne radi?
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 21.10.2016 10:27:04
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj postimage.org,ja preko njega ubacujem
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 21.10.2016 10:38:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja preko postimage.
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 21.10.2016 12:56:20
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala . Odoh da probam
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 21.10.2016 13:02:49
|
|
|
|
Maraj
|
Nesto nece... emice klikam na dugme postavi slike ali mi nista ne otvara. Sta pogresno radim
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 27.2.2017 15:02:11
|
|
|
|
mati
|
Ovaj slikomat mi stalno izbacuje da ne odgovara format slike. Preko ceka jos ubacujete?
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 27.2.2017 15:07:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Postimage da vidim da'l radi
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 27.2.2017 15:53:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja koristim Postimage, uvek radi.
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 27.2.2017 19:36:03
|
|
|
|
mati
|
Koja je procedura preko tel? Ako moze deo po deo, ne znam da nalepim?
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 27.2.2017 20:39:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
I ja ne uspem preko tel da ubacim, nikako a ovaj slikomat sam 2 puta koristila preko kompa a sada nikako nece da mi sredi sliku za forum
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.2.2017 6:52:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kada izadjete preko telefona na postimage imate opciju da izaberete sliku, kad kliknete izaberete dokumenta ili galeriju, onda sliku u galeriji, on je ucita i dole vam ponudi linkove. Imate link za forum, njega kopirate, izadjete iz toga udjete na forum i u temi koju hocete nalepite link. Posle cu vam slikati deo po deo. Slike su od poslednje ka prvoj :) tako otprilike treba da izgleda. Ako vam ne uspe, javljajte da objasnim. Mati, kad kopiras link, posle odeš na forum, odgovor u temi, pritisni sekund, dva prstom na ekran, tad ce ti dati opciju Nalepi i kliknes na nju, automatski taj link ostaje ovde (u temi)
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 28.2.2017 7:18:36 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?