Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 12.7.2013 8:26:28
|
|
|
|
anci kv
|
i moja dijana stuca,redovno.pocela je negde u 7 mesecu
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 25.10.2013 19:51:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Sada sam prvi put osetila kako bebac stuca, nadam se da je to to, pih kako je slatko
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 3.2.2014 16:37:24
|
|
|
|
jana*30
|
Ja sam prvi put osetila bebino štucanje u 7 mesecu i prvo nisam znala šta se dešava. Beba se naguta plodove vode zato štuca, ali ume da me nervira taj osećaj mada mi ga je i žao jer ne znam da li to njemu smeta.
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 3.2.2014 16:46:06
|
|
|
|
Milica cica
|
I moje bebe štucaju svaki dan, ne verujem da im to nešto smeta, to je normalno.
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 3.2.2014 17:29:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma neee, ne verujem da bi smetalo, sa T se secam skoro svaki dan je znala da stuca sa H malo manje.
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 11.2.2014 16:53:34
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: jana*30 Ja sam prvi put osetila bebino štucanje u 7 mesecu i prvo nisam znala šta se dešava. Beba se naguta plodove vode zato štuca, ali ume da me nervira taj osećaj mada mi ga je i žao jer ne znam da li to njemu smeta. Ne brini nesmeta im jer nije isto štucanje njihovo i naše... pa čak kad traje i po 30 min. mada mene to malo iritira... kao da te neko lupka po glavi.... samo što je ovo u stomaku
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 11.2.2014 17:06:56
|
|
|
|
buba m
|
Moja beba štuca svaki dan, nekad i po više puta u toku dana. To štucanje traje po pet minuta i stane.
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 11.2.2014 21:08:11
|
|
|
|
Jole84
|
Mislim da sam pokapirala štucanje ako je to to jako je simpatično ali i malo grtko. Mene je osećaj terao da zamislim kako se beba igra sa pupčanom vrpcom,pa mi landra tamo-vamo
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 14.12.2014 12:41:26
|
|
|
|
SunFlower
|
Mene zanima kada beba stuca, koji je to deo tela koji mi osecamo da lupka? Moja stuca svaki dan, a stucanje osecam u donjem delu. Bila mi je beba na zadnjem uz karlicno a sada imam utisak da se okrenula jer ne osecam pokrete na istim mestima gde i ranije. Zato mislim da je to glavica dole sto stucka :-)
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 15.12.2014 1:23:36
|
|
|
|
Anoniman
|
da, trebalo bi da ti se beba okrenula. grudni kos joj se pomera kada stuca. ako osecas dole onda je glava dole (ona je sklupcana u fetusnom polozaju, ne lezi pravo). tako je bilo i kod nas, po stucanju sam znala da se okrenula kako treba.
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 28.9.2015 22:36:54
|
|
|
|
dijana1*
|
Upravo stucamo
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 29.9.2015 11:15:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja stuca upravo sa desne strane u dnu osecam, i dosta je neznije nego sa Unom, nije toliko glasno
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 29.9.2015 13:59:19
|
|
|
|
janabons
|
Evo, i moja sad stuca U prvoj trudnoci nikad to nisam osetila, u ovoj od sestog meseca redovno osecam stucanje, traje po par min i stane, zetrese mi skoro ceo stomak, i ne prija mi bas, pogotovo kad smo van kuce...sva sreca,pa traje par min
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 29.9.2015 14:00:49
|
|
|
|
Anoniman
|
e jana meni se to desavalo da se trese ceo stomak sa U , sada samo osecam kao kucanje srca kada stavim na to mesto gde stuca, lepo ja kazem, neznija je od sestre
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 29.9.2015 14:03:33
|
|
|
|
janabons
|
A ova moja obrnuto
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 29.9.2015 14:05:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ahhaha Jana oseticemo cari skorpijica, samo neka su zive i zdrave
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 23.11.2015 22:04:52
|
|
|
|
pipi_coco
|
Mislim da sam upravo maloprije osjetila da beba štuca Tacno ko otkucaji srca u jednakim razmacima
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 24.11.2015 7:42:15
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Pipi, divnoooo... Moja beba štuca skoro svako veče kad legnem... Nisko, na dnu stomaka pulsira, malo mače....
|
|
|
|
RE: Kako fetus štuca? :-) 24.11.2015 9:49:46
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja imam osećaj kad stuca da mi je srce sišlo u karlicu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?