|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uskrs
22.4.2011 16:20:37   
Ana RR
Bezveze Lilly, neka loša jaja izgleda. Ja ih kuvam na baš laganoj vatri, sipam sirće i so u vodu i retko kada puknu. Danas su doduše 3 pukla, ali sam vrlo malo sirćeta stavila jer nisam imala više.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 451
22.4.2011 16:23:24   
jovicaa
meni je oko 4-5 puklo, ali odmah smo ih pojeliuser posted image
sigurno su neka mlada jaja  ili tako nesto lilly

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 452
22.4.2011 16:23:44   
Olga75
i mi smo konacno zavrsili farbanje i od 15 mi je jedno puklo , al' dobro user posted image
sad se spremamo na Kalvariju i Krizni put

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 453
22.4.2011 16:26:25   
Lilly*
Već vidim da će i ova tura otići dovraga user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 454
22.4.2011 16:26:39   
Verus
I meni su 3 pukla bez obzira na sve mere predostroznosti....jel matora jaja to rade?

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 455
22.4.2011 16:27:05   
Verus
user posted image  ja sam nesto juce mislila da nisu sveza pa zato, jel to moguce?
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Već vidim da će i ova tura otići dovraga user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 456
22.4.2011 16:27:14   
Lilly*
Idem da kažem čiki da mu jaja ništa ne valjaju user posted image user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 457
22.4.2011 16:28:08   
Verus
idi idiuser posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 458
22.4.2011 16:29:59   
Ana RR
user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 459
22.4.2011 16:31:57   
Verus
Lilly: "Ciko, a jel znas ti da su ti jaja ispucala?"

Cika: user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 460
22.4.2011 16:45:12   
jovicaa
mnogo su ti stara jaja bre ciko!user posted image
a znaci 4-5 nije malo kada puknu.. auuu pa ko zna sta sam im skrivila, zla jaja

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 461
22.4.2011 16:50:52   
oxy7
Mom sinu je rodjendan na Vaskrs, pa kuvam i farbam od jutros, jer će biti gomila gostiju. Ne pucaju doduše dok se kuvaju, ali zato su klasične boje koje sam kupila katastrofalne, ko zna od kad je to. Samo neke ružne fleke su ostale, ali su me gel boje spasile, jeste da su skuplje, ali nema veze...A ona fora sa čarapom kod mene nije uspjela, svima to uspije, ali ja sam nekada antitalenat za najprostije stvari.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 462
   RE: Uskrs (Vaskrs)
22.4.2011 18:30:09   
magde
jaooo VERUS tek sam sad videla.......sigurno ofarbala si  jaja ....ja sam ovo uradila.skuvala jaja a boja rastvorila u mali sad sa malo toploe t.e vruce vode i svako jaje posebno stavala u ta boja i susila na gajbu  naravno i tako sa svako jaje jedno po jedno...ali vidi da ti bojsa nije retka znaci pomalo od pole case da bude pun  sad sa sve boje i vodu sto vise vode boja je svetlija aha da i dodas sirce 1 kasiku u boju......pozdrav

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 463
22.4.2011 19:27:05   
New Mom
Ja sam šiznula, od 40 jaja, 15 mi je napuklo! A na svaki detalj sam pazila.user posted image
A i šaranje mi propalo, te neke bojice koje sam uzela da crtam, ništa ne valjaju, fuj. Tako da su samo obojena u 6 nijansi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 464
22.4.2011 19:31:00   
Ana RR
Šta je sa jajima ove godine, svima su popucala user posted image

Ja sam ofarbala 15 ukupno, većinu u lukovini, ima malo žutih, crvenih i zelenih. I to mi je bilo previše.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 465
22.4.2011 19:47:39   
Anoniman
Baš to i ja čitam... user posted image  user posted image  user posted image
Ja skuvala 17, samo jedno malo napuklo. Koristila one gelove za mramorni efekat i jaja su ekstra uspela, sam još koji detaljčić user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 466
22.4.2011 20:51:11   
mikica sa
kod mene su ova ostala. još nisu bila skroz dovršena (kasnije sam šarala još i sličice stavila) ali sam razočarana jer je dosta njih popucalo user posted image
kao što reče Lilly RR slaba mu ova jaja user posted image

user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 467
22.4.2011 21:11:16   
sneza24
Ja sam kuvala 35 kom i 2 su samo napukla.
Boje i nisu nesto posebno ali sam na kraju mesala boje pa pored crvenih,plavih,zelenih i zutih imam i narandzasta i braon jaja.
Nisam ih nista sarala,jedino cu mozda slicice da nalepim.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 468
22.4.2011 21:17:53   
mikica sa
Joj, ne znam da li mi se samo čini ali kad smo bili djeca i te boje i sličice su bile mnogo kvalitetnije i ljepše. Ne sjećam se ni da su mami jaja mnogo pucala, hm... možda je to do nas? hehehehehe moderno doba pa moderna i jaja user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 469
22.4.2011 22:18:55   
New Mom
Ovako izgleda:
user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 470
22.4.2011 22:21:04   
jovicaa
bas su lepa jajca... nama nisu bas najsrecnija, ali nije strasno, lose su te farbe.. ili ja nemam pojmauser posted image
inace sta se radi sa cuvarkucom od prosle godine? znam da se baca preko krovauser posted image ali gde da ga bacim na zgradu smrdece godinamauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 471
22.4.2011 22:39:42   
Misica 3
I mi smo zavrsili sa bojenjem jaja i super su ispala. Koristili smo lukovinu i boje. Od 50 pukla 3user posted image . Sarali smo travom, mrezastim vrecama, lepili slicice i oblacili jajauser posted image .

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 472
22.4.2011 22:41:45   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Šta je sa jajima ove godine, svima su popucala user posted image

Zadesi se tako nekad, pa sva pucaju user posted image meni ja tako bilo prosle godine user posted image Jos sam ih stavljala na krpe i na laganoj vatri i sva ispucala. da poludis.

A ove godine sam ih kuvala na pari user posted image Imam onaj aparat pa reko ajd da ga iskoristim da ne stoji dzabe. user posted image I bome od 50 jaja samo mi je 6 puklo user posted image Sad da li je do jaja ili do aparata, reci cu vam dogodine user posted image Farbala sam samo u plavu i ljubicastu, obukla u kosuljice i dobro je. Mama mi donjela jos par komada u lucevini i to je to user posted image .

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 473
22.4.2011 22:46:15   
Olga75
ja sam farbala samo 15 , ta su za ukras i za polivace
a ona za jelo se kod nas kuvaju sa sunkom i ociscena serviraju , bar kod moje mame a tako je bilo i kod majke i dede

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 474
22.4.2011 22:46:31   
Anoniman
Ja sam farbala i puknuta jaja. Kakve veze ima? Svakako će Luka sva da ih polupa za 10min. user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here