|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uskrs (Vaskrs)
19.4.2011 11:35:16   
Lu
Veliki Petak je i kod nas post, put križa, u subotu posveta hrane za Uskršnji doručak i tako.
I mi ćemo kod svekijevaca na ručak a mojoj mami odemo iza doručka na kavu i kolačeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 326
20.4.2011 0:44:56   
IVA 11
Ja sam se rodila na Uskrs tako da on za mene ima poseban znacaj. Danas sam isla u kupovinu poklona za Uskrs svom sinu, i sjutra cu ako uspijem od noge koja me boli user posted image , a na Veliki Petak cu da farbam jaja, u lukovinu najvjerovatnije, ili sa nekim naljepnicama, vidjecu jos kako cu ih obojati. user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 327
20.4.2011 0:52:22   
choopa choops
Iva user posted image

Mi bili u kupovini za Uskrs, da ne cekamo bas zadnji voz. Jedino jaja jos moram da uzmem, to cu na pijaci. Uopste ne znam koliko da ofarbam ove godine user posted image Uvijek se bojim da ne bude premalo, a opet ne volim ni kad mi se vuku po kuci danim poslije Uskrsauser posted image

Inace mi isto oduvijek postimo za Veliki Petak. Bice lignje i blitva vjerovatno. Ako ne onda oslic i krompir salata. I nemam bas nekakav izboruser posted image od slatkisa posne priganice user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 328
20.4.2011 0:57:09   
IVA 11
Obozavam priganice za Badnje vece i Uskrs, inace ih obozavam! Ni ja pojma nemam, prosle godine sam slala svima jaja samo da ih se otrsim, ove godine ima da cuvam jaja, kriza je. user posted image Ne stvarno, meni je lijepo na oko kad vidim da su jaja ukrasena, a posle se ona razbiju tako da ne bih puno da se mucim, bojim, crtam, pravim figure i tako to. user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 329
20.4.2011 0:59:30   
liliana
Ja još nisam obavila kupovinu. Jedino sam tini kupila  nekog zeka-držač za jedno jaje. Ja, ipak, čekam zadnji voz!!!user posted image
Veliki petak, naravno, obavezno postimo. Još ne znam šta ču spremati, a ne znam šta ču spremati ni za Vaskrs, a ni koju  tortu. Kažem ja-zadnji voz je čudo!!!user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 330
20.4.2011 10:20:37   
Anoniman
Koje boje su dobre , one u kesicama , gel , tecne ?

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 331
20.4.2011 10:23:38   
nencydrew
Meni lukovinauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
20.4.2011 10:25:27   
Lu
Ribizla meni su najpraktičnije one što se nanose direktno na jaje rukavicama, da li su to tečne ili gel nemam pojmauser posted image
Ali ako hoćeš ono sa travkama da našaraš onda treba u onu iz vrećice, ili ako ćešpisati voskom, može i voštanom bojicom bijelom ja sam probalauser posted image
Ja sam mislila malo tih sa travkama u štrampli a hoću i zekiće i tortu i svašta neštouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
20.4.2011 10:27:34   
Zell
IZVORNA PORUKA: nencydrew

Meni lukovinauser posted image

I meni svake godine i uvek odlično izgledaju user posted image a u petak postimo, naravno MM tradicionalno kuva fish paprikas user posted image za ručak a za večeru ćemo najverovatnije prženu ribu

Svima vam želim prijatne praznike !!!

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 334
20.4.2011 10:33:08   
Modessty
ja bi najradije da neko umesto mene ofarba jaja i spremi ručak  i tortu i počisti stan
a ja i dete da odemo u skitnjuuser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 335
20.4.2011 10:41:30   
Anoniman
Lu , ne mogu da se petljam s lukovinom , bojicu sa Akijem , pa bih mu dala da on mesa boje , sara ako bude hteo i tako .. Zato cu uzeti boju , samo ne znam koja je dobra  , prosle godine smo svi bili umazani jer se boja skidala , a ne mogu da se setim koju sam uzela user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 336
20.4.2011 10:45:16   
Lu
user posted image
Ja sam sad uzela ovo, probaći možda sutra pa stavim slikiceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
20.4.2011 10:49:26   
IVA 11
U sto ovo fino izgleda, ja cu danas da kupujem opremu za jaja. user posted image Kakav je ovaj gel, fino izgleda?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 338
20.4.2011 10:58:06   
Lu
IVA to se samo namaže na kuhana jaja, rukavicama naravno, i onda čim se malo prosuši iskidaju se ovi komadići sjajne folije i nalijepi na jaje koje je još malo vlažno od boje, tako bar pišeuser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 339
20.4.2011 11:01:01   
Vučko.ba.
u nedjelju moja sestra će po bašti posakrivati jaja pa će djeca sa košaricama da ih traže....Meri jedva čeka i baš se raduje i nadam se da će biti lijepo vrijeme user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 340
20.4.2011 11:01:16   
IVA 11
Eto, jedva cekam da vidim kako ce meni da ispadne. user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 341
20.4.2011 11:04:26   
Lu
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

u nedjelju moja sestra će po bašti posakrivati jaja pa će djeca sa košaricama da ih traže....Meri jedva čeka i baš se raduje i nadam se da će biti lijepo vrijeme user posted image

roko će to da radi u vrtiću, u petak...a možda ga i kod kuće neki zeko u travi iznenadi sa čokoladnim jajimauser posted image
A kod nas djeca idu sa košaricama od vrata do vrata iskupljaju jaja pa se tuckaju.

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 342
20.4.2011 11:58:31   
Anoniman
Lepe vesti- najavljuju sunčano i do 21 stepen za petak,tako da mi idemo pravac Ergela Kelebija na skupljanje jaja u travi i jahanje ponija user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 343
20.4.2011 14:59:34   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Super obicaj user posted image

Mi to nemamo, ali mi se svidja jako user posted image .

da dodam jos jedan obicaj. Stavi se jaje u cosak sobe i onda svi gadjaju sa parama (kovanicama metalnim) sa odredjene razdaljine, pa ko najvise pogodi pobjednik. user posted image (Ovo nismo radili bas dugo, jos dok mi je baka bila ziva user posted image ).

Bravo za lijepo vrijeme user posted image

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 344
20.4.2011 15:09:22   
liliana
mi te običaje nemamo, ali  , dok čitam vaše postove, baš mi nekako lepo zvuče, posebno to kad  djeca traže jaja po dvorištu i čokoladne zekeuser posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 345
20.4.2011 15:37:30   
moja ciklama
Kako se samo radujem USKRSU!
Danim, već vagam, šta ću, kako ću..koja ću..
Ono što je poseban zadatak od ovog Uskrsa za mene je da mi Čuvarkuća, "doživi" sledeći Uskrs. Ovo je treći uskrs, mm i meni, i predhodne dve čuvarkuće sam lično razbilauser posted image . Trudiću se da ovogodišnju Čuvarkuću spasem!user posted image
I evo, kako su izgledala moja pršlogodišnja jaja!
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 20.4.2011 15:40:44 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 346
20.4.2011 15:45:00   
choopa choops
Ciklama divna su user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 347
20.4.2011 16:39:35   
magnetic
Za svaku pohvalu user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

Direktna veza do poruke: 348
20.4.2011 16:47:57   
Olga75
mi cemo na Veliki Petak da se bavimo farbanjem , ja ih obicno skuvam u lukovini i travi i ispadnu lepa , nije da se hvalim user posted image
i posle toga idemo na Kalvariju i to je za taj dan dosta
u subotu se kuva sunka i sprema ren za uskrsni dorucak
a u nedelju Uskrs i zeko dolazi u gnezdo , koje ce zvercica sama da nappravi u dvoristu pa cemo videti sta ce da donese user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 349
20.4.2011 19:06:57   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mi cemo na Veliki Petak da se bavimo farbanjem

I ja ih uvek farbam na Veliki Petak!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

sta cu biti kad porastem
mallboro

sta mislite od cega zavisi sta ce dete biti kada odraste?

od zanimanja roditelja (20%)

sredine gde raste (42%)

tv programa koji gleda cesto (1%)

od muzike koju slusa (1%)

o pricama u toku odrastanja (27%)

od drustva u skoli (9%)

Ukupan broj glasova: 113

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here