Bebilina -> RE: Bodići, benkice, gegice, odelca (15.6.2012 9:40:35)
|
Meni je za prvu bebu bilo puno lakse da kupim unapred jer je rodjena septembra i znala sam da ce biti dugi rukavi obavezno. Sad usred leta, kraj jula, vreme promenljivo strasno- ne usudjujem se da ista letnje kupim... Uzela sam par bodica kratkih rukava vel 62 jer 56 ne planiram uopste da kupujem. 56 imam 10-ak zeka, isto toliko bodica i par kompletica- od bodica, benkice, pantalonica, zeke, kapice, duksica do popkica i carapica. Tako da je to dovoljno za pocetak ako nam 62 bude veliko. 62 imam do sad oko 12 zeka, neke sa stopalima, neke bez, 10-ak bodica, 5-6 kapica i isto toliko carapica. Tu cu uzeti/naruciti samo kompletice za doterivanje sa kosuljicama i pantalonicama... A i na svadbu idemo kad beba bude imala 2 meseca pa ce nam za to trebati nesto "elegantno" [sm=smiley1.gif] Za malu su nam doneli jako puno garderobe na poklon kad se rodila, pa pretposavljam da ce i sad... Zato cu da napravim na netu listu zelja i da prosledim kad pitaju sta treba. Bolje to nego da ne obucemo... Red mi smo kad se odvikla od pelena morali da izbacimo bodice [sm=smiley13.gif] Mala je bila, godinu i po, sama je isla u toalet skoro od starta i nije mogla da ih otkopca... Steta jer sam ih ja obozavala. Jako su prakticni [sm=bravo.gif]
|
|
|
|