Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.9.2014 21:44:49
|
|
|
|
anita
|
Joko, hvala ti puno. Ja iskreno da ti kazem uzivam dok stavljam postove. Sama se smejem
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.9.2014 22:44:21
|
|
|
|
isidora88
|
anita, svaki dan me tvoji vicevi nasmeju, u ovu temu svracam samo zbog tebe smejem se sama sa sobom
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.9.2014 22:50:43
|
|
|
|
anita
|
Hvala Isidora Svaki je poseban na svoj nacin.
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.9.2014 14:13:30
|
|
|
|
anita
|
Evo nekoliko novih da nam ovaj tmuran dan bude lepsi. Pravog muškarca nećete videti da pegla i pere. On to završi pre nego što se njegova žena probudi. Da se ne biste ugojili jedite krempite čačkalicom! Pokvario mi se peščani sat. Ide tri zrnca unazad! Tri praseta su uspela u životu zahvaljujući vuku. Krave muzare su tužne što se sve završava na predigri.
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.9.2014 14:49:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
ti pravi muzevi ne postoje!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.9.2014 14:50:00
|
|
|
|
wivern
|
Anita Direktor firme za izradu stolarije pita radnika: - Je li, koliko stolova mozes da napravis za jedan dan? - Dva. - Samo dva?! Pa ja bih mogao bar 10! - Naravno da biste mogli direktore, zato sto ste vi stolar, a ja diplomirani ekonomista
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.9.2014 14:54:07
|
|
|
|
mali_mis
|
wiv Ovo je kod nas realno nazalost.
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.9.2014 14:56:57
|
|
|
|
vonavoj
|
ajoj wiv
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.9.2014 14:57:36
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, ovo je bas za Srbiju
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.9.2014 15:01:15
|
|
|
|
vonavoj
|
anita,dobro si me nasmejala
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.9.2014 20:59:26
|
|
|
|
anita
|
Ako ne budem prisutan kad smrt dodje po mene, recite joj da pokosi onu livadu iza kuce. Svemir to je nesto zapakovano u nista. Obeseni je ziveo povuceno … Oko vrata… Ako na svim programima imate istu sliku, upalite televizor. Vozim kao grom! Svaki dan udarim u neko drvo!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 29.9.2014 12:57:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Žena dolazi kod lekara i žali mu se kako ima tri braka iza sebe, ali da je još nevina. Začuđeni lekar pita kako je to moguće? - Prvi muž je hteo samo oralni seks i ništa više od toga. I ja sam na kraju zatražila razvod. - A drugi - radoznao je doktor. - Drugi je bio impotentan. Pokušavali smo i pokušavali i ništa - razočarano će žena. - Dobro, a ovaj poslednji, šta je s njim? - pita u neverici doktor. - A on! On je naprednjak. - Pa šta s tim? - Pa, već više od dve godine samo priča kako ona dvojica pre njega ništa nisu uradila.
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 29.9.2014 13:03:30
|
|
|
|
Bibilib
|
Hahaha Mali Mis ovaj ti je dobar....
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 29.9.2014 13:13:19
|
|
|
|
Bibilib
|
Zena: Ti bre sve pare trosis na kafanu. Muz: Sta bre hoces,ti kupujes maskaru od 50 evra! Zena: Ali ja kupujem da ti budem lepa! Muz: Pa i ja pijem da mi budes lepa...
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 29.9.2014 13:19:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
U cemu je razlika izmedju kokoske i zene? Zena ima samo jednu vijugu vise, cisto da ne sere po dvoristu.
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 29.9.2014 14:56:27
|
|
|
|
anita
|
Neki ljudi ne citaju uputstva da vide sta da rade, nego da vide gde su se zaje..li. Bosanac resio da startuje devojku: - Gde ti je papiric? - - Molim? - Ama, gde ti je papiric, devojcice? - Kakav papiric? - Pa iz kog si ispala. Bombonice! Koja je e mail adresa madjarske sove? hu@hu.hu Tuku se jedan slon I dva mrava. Kaze slon: Nije fer, vas je dvojica! Idu mis I slon pustinjom I slon ozedni. Mis mu prigovara: Pa sto ne trzis da ti dam malo iz svoje flasice?
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.10.2014 22:14:34
|
|
|
|
Modessty
|
sad je više vic za laku noć, al ja se pošteno ismejah! Dečko šalje devojci SMS: - Molim korisnika da se uda za mene. Dobija odgovor: - Poštovani korisniče, na vašem računu nema dovoljno novca za ovu uslugu....
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.10.2014 22:22:40
|
|
|
|
bubulence
|
hihihih mnogo je dobro
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 31.10.2014 7:45:02
|
|
|
|
serpica
|
Dolazi zena u 5h ujutru kuci. "Gde si do sad majku mu..?" Upita je muz ljutito "Ma cuti zaj**** sam se" odgovori ona "Kako si se zaj****a?" "Pa kako se ti zapijes"
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 31.10.2014 9:47:52
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 31.10.2014 17:13:58
|
|
|
|
Didy
|
Dolazi Ciga kod doktora. - Kako ste? - pita doktor. - Dobro. - A vaši kako su? - Svrbe.
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 31.10.2014 17:41:33
|
|
|
|
jess021
|
Dolazi narkoman pred trafiku i kaze: Dajte mi sokić i plazmu. Prodavačica: Sok i ? Narkoman:Ć
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 3.11.2014 7:21:59
|
|
|
|
serpica
|
Dolazi zena kuci i kaze muzu: "Da znas da mi je ginekolog rekao da dve nedelje ne smem da imam seks." Muz je pita: "A sta ti je rekao zubar?"
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 3.11.2014 7:30:57
|
|
|
|
MishMash
|
Nije baš vic, ali se slatko nasmejah! Pitali Indijanci svog vraca kakva ce zima biti ove godine. On se ode posavetovati sa duhovima, vrati se i kaze: zima ce biti duga i ostra. Indijanci odmah podjose skupljati drva za zimu. Zima medjutim omane. Bude kratka i blaga. Sledeceg leta opet ga Indijanci pitaju kakva ce zima biti. On promisli prosla je bila blaga, ova garant mora bit hladna. Vrati se i objavi Indijancima da duhovi kazu da ce naredna zima sigurno biti hladna. Pogresi medjutim opet. I sledeca je bila blaga. Kad su ga treceg leta Indijanci pitali kakva ce biti zima, on im kaze da mora problem prouciti na planini duhova, te ode u Metereoloski institut i upita glavnog metereologa kakva ce biti naredna zima. Duga i hladna odgovori mu ovaj. Kako znas? Pa Indijanci vec dve godine skupljaju drva.
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 3.11.2014 10:18:35
|
|
|
|
anita
|
Zasto nema sexa u drzavnim firmama? Zato sto je sve rodbina. Devojka: Cao, ja sam Dunja... Decko: Cao, jesi prskana?
|
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?