mtajcica83 -> RE: Vicevi za dobar dan (21.4.2014 0:09:34)
|
Pet saveta ženama - peti je najvažniji!!! 1. Važno je pronaći čoveka koji će ti pomagati u teškim poslovima i koji će imati dobar posao. 2. Važno je naći pametnog čoveka, obrazovanog i duhovitog, koji će znati da te nasmeje. 3. Važno je naći čoveka na kog se uvek možeš osloniti, u kojeg uvek možeš imati poverenje, koji ti nikada neće lagati. 4. Važno je naći čoveka koji će biti dobar u krevetu, koji će uživati dok vodi ljubav s tobom. 5. Najvažnije je da se ova četvorica ne poznaju. Pitaju Cigu ko su najmoćniji ljudi u Srbiji. Saudijci - kaže Ciga. Cigo, kakvi sad Saudijci? Pa, ovi s audi A3, A4, A6, A7, A8... Kćerka uzbuđenim glasom govori majci: Mama, mladić me zaprosio, ali ne znam što da radim, nije me čestito ni upoznao... Udaj se, kćeri, udaj! Ne čekaj da te upozna! Kontradikcije 1. Japanci jedu jako malo masnoće i imaju manje srčanih udara od Amerikanaca i Engleza. 2. Meksikanci jedu puno masnoće i imaju manje srčanih udara od Amerikanaca i Engleza. 3. Kinezi piju vrlo malo crnog vina i imaju manje srčanih udara od Amerikanaca i Engleza. 4. Francuzi i Italijani piju puno crnog vina i imaju manje srčanih udara od Amerikanaca i Engleza. 5. Nemci piju puno piva i jedu puno masnih kobasica i imaju manje srčanih udara od Amerikanaca i Engleza. Zaključak: Jedite i pijte što vam drago, samo nemojte govoriti engleski - izgleda da to škodi!
|
|
|
|