Snelle -> RE: Vicevi za dobar dan (30.3.2011 23:39:20)
|
1. BIOMED - prazna tegla u kojoj je nekada bio med 2. "Imam gasove ...” - bespotreban trud da ispadneš kulturan. Prdn''o si i gotovo. 3. "Šta ga bockaš, mrtvo je!" - doskočica upućena gostu na slavi koji nikako da se odluči koje parče praset_ine da transferuje u svoj tanjir, već neodlučno prebira viljuškom po ovalu. 4. Bezalkoholno pivo: da bazdite isto ali budete svesni toga. 5. OGLEDALO - najbitnija sprava u teretani 6. STEREO - kad ti istovremeno "drže predavanje" žena i keva. Ako se uključe deca i ćale onda je to surround 7. PRAVI ALKOHOLIČAR - onaj koji ni ne zna da na Beer festu postoji muzički program 8. DANTEOV PAKAO - knjiga u kojoj je najzanimljiviji deo onaj kada gledaš skicu pakla i pitaš se gde će te smestiti pošto si ispunio kriterijume za više pozicija 9. FACEBOOK je kao celulit. Imaš ga, mrziš što ga imaš i ne radiš ništa povodom toga. 10. DVOKLIK NA LINK - jedan od pokazatelja nepoznavanja rada na računaru. "JEDNOM KEVOOO, JEDNOM!" 11. VELEBAJT - planina 8 puta veća od Velebita 12. ROĐENDAN - skupljanje godišnjih zaliha dezodoransa i gelova za tuširanje 13. HAPPY HOUR - situacija kad se probudite sat vremena pre alarma i shvatite da još toliko možete da spavate 14. RADILIŠTE - napušteno gradilište na kome se skupljaju narkomani 15. VEŠTAČKA INTELIGENCIJA - plavuša koja se farba u crno 16. EMAJLIRAN - zatrpan elektronskom poštom 17. BEKSTVO IZ ZATVORA - prva uspešno izvedena velika nužda posle zatvora 18. "More, ulazi u kuću!" - rečenica kojom se završavaju svi veliki životni planovi jednog petogodišnjaka 19. PILEĆI TETRIS - kad pržiš tri bataka u tiganju pa moraš da ih sklopiš u pun krug svaki put kad ih okrećeš 20. MARIHUANA - trava koja može da prouzrokuje znatno veću sreću od deteline sa četiri lista 21. DROGA - put do pakla preko raja 22. KAFA - napitak, bez kojeg bi se komunikacija sa komšijama svela na: "Dobar dan..." 23. Moj deda je uvek govorio: "Kad god se zarati, ti udri po Bugarima, ne''š pogrešiti!" Moj favorit - broj 18. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|