Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 4.5.2015 2:55:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: ivaMark Dunja, sto se BiH tice: postoji sporazum o zdravstvenom osiguranju izmedju Srb i BiH, (to znam jer sam letos za mm jurila zdravstveno u Srbiji)...odes u socijalno i kazes da putujes u Bosnu, sad ne znam da li je to neka potvrda ili sta vec... Jel zna neko, u koje socijalno idem, u Nemanjinu ili nešto po opštinama? Neko?
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 5.6.2016 10:53:06
|
|
|
|
Maraj
|
Da li ste gledale cene ove godine? Mi idemo u Grcku a bebom. Koji predlog imate , koje osiguranje da uplatimo? Do sad smo delta generali ali smo isli samo mm i ja. Nemam iskustva sa porodicnim osiguranjima
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 5.6.2016 11:02:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi smo prosle god Ddor. Ne znam cenu ove god.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 6.6.2016 9:17:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi smo uplacivali Milenijum osiguranje,povoljnije je u odnosu na sve ostale.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 6.6.2016 9:20:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi imamo deltino osiguranje za celu godinu za ceo svet i odlicno je.
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 6.6.2016 9:48:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjalice, jel vui cesto putujete vani ? Koliko je ? Nama je bilo 1700din za 12 dana, a bila su dva dana gratis cini mi se...
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 6.6.2016 9:51:35
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjalice i ostale koliko placate
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 31.5.2017 11:41:27
|
|
|
|
Zemunka85
|
Zenske gde da uplatim za Grcku online? I da li to pokriva neke troskove ako mi ne dao Bog kao trudnici zatreba?
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 31.5.2017 12:26:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi svake godine preko DDOR-a jos dobijem i onaj popust preko super kartice izadje nas oko 2000 za celu porodicu.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 31.5.2017 22:33:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
ME, sa godinu dana zakašnjenja odgovaram, baš često putujemo pa nam se isplati. Mm plaća mesečno 200din. A važi za sve nas, tokom cele.godine, za ceo svet.
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 30.6.2018 21:47:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ove godine smo preko AMSS , ne mrdamo bez njega.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 10.6.2021 18:53:58
|
|
|
|
Maraj
|
Da li ste uplacivale ove godine? Jeste gledale ponude/ cene?
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 10.6.2021 21:16:23
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja imam neko wiener staedishe koje sam dobila uz bankovnu karticu, ali cu morati da proverim da li mi pokriva i u slucaju korone..
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 11.6.2021 6:44:27
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, nisam. Ajd proveri pa javi kakve su ponude😁
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 11.6.2021 8:34:58
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ove godine smo preko AMSS , ne mrdamo bez njega. Kasnim 3 godine ali da podelim nase iskustvo. Uplatili osiguranje za auto i nas i krenemo put Grcke. Auto stane , zovemo osiguranje - ne kazu osiguranje pokriva samo u slucaju saobracajne nesrece ne i kvar automobila. Jednom lopovi- tada i nikada vise kod njih. Nako ntoga uplacivala atlas ali hvala bogu nije trebalo.
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 18.4.2022 14:51:19
|
|
|
|
nata11
|
Uvek kada putujemo uplatim za dete putno osiguranje online. Naravno trazimo najjeftinijje I ne sagledam detaljnije sta nude. Da li uplacujete putna osiguranja za kraca putovanja I preko kojeg drustva?
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 18.4.2022 15:53:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mm uvek uzima preko Dunava porodicno zdravstveno. Nije nam do sada ttebalo pu pu pu.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 18.4.2022 16:06:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Uvek Dunav, koristili smo par puta, prošle godine nam je Dunav sredio i bolnicu u Kotoru da ne plaćamo kada je M dobila rota virus pa smo tamo ležali, iako je bolnica tvrdila da je neizbežno plaćanje (par stotina eur). Pre par godina na Limnosu u Grčkoj koristili usluge privatnog oftamologa, pedijatra (nemaju državnog), lekove, sve je Dunav brzo ispatio na moj račun.
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 18.4.2022 17:09:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Nato,kako mislis da uplatis samo za dete? Uvek uplacujem porodicno putno..ja uplacujem Milenijum..hvala Bogu da nam nikad nije trebalo i da nam nikad i ne treba..ali uvek uplatim,makar i na 3 dana kad dodjemo u Hr. Sad sam uplatila za nas 5oro,10 dana..2500din.ovog puta osigurana suma 15.000e.inace uplacyjemo 30 000.
|
|
|
|
RE: Putno zdravstveno osiguranje 19.4.2022 8:28:28
|
|
|
|
nata11
|
Da samo za dete. MM ne pokriva zbog hronicne bolesti a meni racunam nece nista biti
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: