Trcosava -> RE: Putno zdravstveno osiguranje (8.3.2015 7:24:53)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: ana77 Da li je neko putovao sa bebom na duze u inostranstvo i na koji nacin ste uplacivali zdravstveno osiguranje detetu. Glupo bi mi bilo da odem sa nadom da detetu nece biti nista i da se onda naplacam lekarima za neku glupost. Planiram da u Crnoj Gori budem oko mesec dana. Da li neko zna kako to uopste funkcionise, posto kad god sam isla u inostranstvo uplacivala sam ono osiguranje (jer je to bio uslov za vizu) ali nikad mi nije trebalo (hvala Bogu), pa i ne znam kako to funkcionise... Hvala unapred :)! Ovo i mene zanima? Mi ćemo u BIH, ali možda odemo i do CG u HN do prijatelja, pa možda i do Dubrovnika. Da li mi je u tom slučaju dovoljno da uplatim jedno osiguranje za S, ali za taj neki duži period? Da li ima još nešto specifično kada se sa bebom ide u BIH, tj. da li mi je potrebno još nešto osim pasoša za njega? Dunja, onomad kad sam bila po mesec dana u Bg-u, nisam Ani ništa uplaćivala. Jednom sam je samo vodila kod lekara i to privatno kod nekog pedijatra na Karaburmi. Istina da mi idemo letoi uglavnom, taj jedan put kad sam je vodila naravno nije bilo ništa, ali ja sam išla za svaki slučaj (onda kad mi je tata umro, pa smo duže biel dole) i naravno nije bila beba.
|
|
|
|