Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 10.9.2016 16:28:52
|
|
|
|
Maraj
|
Znate kako. Svaki fakultet je tezak. Svaki na svoj nacin. Kada i kako ce ga neko zavrsiti najcesce zavisi od sposobnosti svakog pojedinca. Neko studira 4-5 godina neko 15.... A sto bi popovi vozili dzipa? Zar oni ne upisuju taj "najtezi" fakultet zato sto su vernici i da bi ljude nakon zavrsenog fakulteta priljubili veri. Zar se ne zavetuju na skromnost? Ja se izvinjavam , al ja ne znam ni jednog skromnog. Postujem samo monahe. Oni su po meni jedini izaslanici Boga. Ovo ostalo..... obicni smrtnici , ko i svi mi.... sa vrlinama , manama i grehovima.
|
|
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 20.8.2017 17:21:27
|
|
|
|
krin 40
|
Jedan čačanski skoro bio hit na društvenim mrežama,ulazio i u "Parove".Toliko o tome
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 20.8.2017 18:07:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa, ne verujem da bi bas svi popovi ulazili u parove.
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 20.8.2017 18:26:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Naravno da ne. Nego, ljudi vole da generalizuju. Cim jedan lose uradi i ostale stavljaju u isti kos.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 20.8.2017 21:30:25 >
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 20.8.2017 19:37:42
|
|
|
|
krin 40
|
Daleko od toga da generalizujem ali,čast izuzetcima,ne vidim da se utrkuju u skromnosti i voze tramvajem kao pokojni Pavle.
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 9.9.2017 13:14:38
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Vidim nisam jedina! Nama je popa kada smo ga pitali za cenu venčanja onako sav srećan rekao da ne treba ništa...minut pauze....osim crkvene takse koja iznosi 5000.00din i eto popi koliko date
|
|
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 9.9.2017 13:20:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima ih svakakvih... ne poznajem ,,pravila" njihovog rada, ali iskreno davno nisam videla nekog skromnog popa...
|
|
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 9.9.2017 14:12:09
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Ujak mi je sveštenik u Bosni. Kada sam njega pitala on je rekao da je sve bazirano na dobrovoljnom prologu crkvi, mada kaže da u praksi to baš nije tako...
|
|
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 20.10.2017 15:11:16
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
U praksi nije tako. To je vec nekako i javna tajna ali imam zaista divnih popova koji tu praksu sprovode u delo.
|
|
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 5.11.2018 8:38:08
|
|
|
|
Dora89
|
Pa, kao i u svakoj drugoj profesiji, žiza i kukolja, to je normalno.
|
|
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 5.11.2018 14:16:15
|
|
|
|
Olga75
|
I dalje stojim iza onoga što sam pričala o crkvi i porezu, restituciji, parohijalu. Zna se šta treba šta ne treba. Vratiću se hrišćanskim vrednostima i potvrditi ono što sam pisala. I sveštenik je ili čovek ili nije. Kod njih je to možda malo specifičnije jer oni treba da su vodiči ka večnom životu i imaju mnogo veću obavezu od frizera- unakazi te pa izraste. Eto
|
|
RE: Kakvi su danasnji Popovi 3.3.2019 17:55:07
|
|
|
|
Sanidej
|
Sadašnji je obrazovan i kulturan čovek, ali namazan svim bojama. Prethodni je bio prost i sirov, ali čini mi se bolja osoba
|
|
|
Anketa
imesupermDa li vam se dopada ime Maksim?da (
57%)
ne (
43%)
Ukupan broj glasova: 198Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!