Anoniman
|
srna011 i kod mene je isto tako a dete mi je mladje cini mise od tvog 4 dana Oko osam sisa, zatim se obicno probudi posle sat vremena, podojim je, do deset zaspi i ne budi se do bogami 5 ujutru, pa i do 6. Znaci u zadnjih 10 dana je tako, a ne izmlazavam se dve nedelje, a i sa prvim detetom mi je bilo slicno, mozda nesto kasnije, do drugog meseca se vec nije budila nocu. I da mleko od izmlazavanja nisam cuvala, jednostavno nije bilo potrebe da joj ga eventualno dajem na flasicu, izmuzavala sam se jer sam imala previse i beba to nije mogla popiti, a da joj to dajem, nista od sisanja itd. Sa prvim detetom recimo mi je dosta toga bilo sasvim drugacije, jer je beba bila totoalno drugacija, kao bubica, eh ali zato smo posle isli na vezbe 9 meseci, ali necu sada o tome, to je neka druga prica. PoisonEve nemoj da se sekiras, to je beba od dve nedelje, moja Neda sa dve nedelje je trazila da sisa na sat i po, nocu i po tri cetiri puta, i da, bitna stvar koju ne znam kako ne pomenuh, nisam znala kog tipa tacno imas problem. Posle podoja ponekad place, meni doduse nije padalo na pamet da je mozda gladna, jer imam mleka nema sta, ali upravo je bilo ono sto je srna spomenula, stomacic je bio u pitanju, sada i kada nije stomak u pitanju (a to je sve redje), vec potreba da je pomazim, ununam, bogami nisam odmah provalila sta je u pitanju priznajem, jer kao sto rekoh prvo dete je bila susta suprotnost. Mozda i tvoja Mina place jer je jednostavno senzitivnije dete,neznije i daj mu svu paznju koju mozes, nece se navaditi, mnogo je mala, pomozi joj sad ona od tebe zavisi, i ko bre kaze da ne valja beba sa tobom u krevet. Kad zaspi izvuci siku, i pusti je da spava pored tebe, sa obzirom da je dojis lezecki pretpostavljam?! Kad ucvrsti san, probaj da je prebacis, mislim ja tako radim. I da Neda je takodje jednom povratila ceo obrok, ja mislim da se prejela, a i to je proslo, to se sada ne desava. Svaka beba je svoja prica, ali prikupi razna iskustva i malo svog nekog promisljanja i bice dobro :)
|