jance -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (26.10.2011 15:16:53)
|
mi smo evo opet imali fijasko sa sikenjem malopre... mada se ne sekiram vise apsolutno, mislim da sam ispravno postupila i da ce biti sledeci put kako treba. probudio se sam na 2.5 sata i hteo da siki ali samo iz leve dojke, na desnoj se nesto jaako nervirao. dala sam mu posle dohranu, i bio je budan jedno sat vremena, onako sirom otvorenih ociju. kad je poceo da kunja, odnela ga u krevetac, tu je kenjkao i plakao jos pola sata, mislim da ga je stomacic mucio. zasapo je i sada posle sat ipo ja moram kao da ga budim. uzmem ga, on se ukakio (to nam je prva stolica danas), presvukla ga i sredila, odnela do kreveta da sikimo a on zaspao. njakali smo se pola sata dal ce se probuditi, oce li sikiti, on se nervirao, nikako bradavicu da uhvati i tako na obe. nije ni ovu levu hteo a tu se obicno snadje. puko mi film, podgrejala sam mu mog ranije izmuzenog mleka i dala mu. to je nekako popio, zaspao mi na ramenu kod podrigivanja i evo ga sada spava.... iskreno, znam da ovo ne znaci da nece vise sikiti, i mislim da bez dohrane ce brze ogladneti pa ce se sam probuditi mislim. ne mogu vise da se nerviram, pokusacu da izbacim dohranu kako budem znala i umela, al moram i da gledam na njega...
|
|
|
|