jovana j -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (27.9.2011 19:22:19)
|
Drage moje, imam jedno pitanje za sve vas koje dojite. Pocela sam da dojim bebu jos od pocetka, ali je tek pre 5 dana to uspelo da nam se sredi da kazem, konacno dojimo bez silikonskih bradavica, lepo vucemo, najede mi se beba stvarno za 20ak minuta, toliko mu dam po jednu siku, znaci za odprilike pola sata do 40 minuta se lepo nasiki i super! Nego, on je meni razranio jos u porodilistu levu bradavicu, imala sam kao liniju, kao da me je ustinuo i inace me zabole jako bradavice kad prvih 2-3 puta povuce dok ne razradi, s time da me desna ubrzo i prodje (tako je isto bilo i sa pumpicom!), a leva... [sm=smiley19.gif] leva zna da me boli celo vreme dok on siki. [sm=smiley13.gif] Gledam na ogledalu ne razlikuju se mnogo, osim sto iz leve kad posiki nekako kao da izvuce krv iz nje, na vrhu pobeli skoro i bude jako osetljiva. Ne znam sta da radim, kako da to sprecim. Isto mi dodje i sa silikonskom, isti je bol, samo ne dajem mu vise jer siki po sat, sat ipo sa njima. Mazala sam sa mojim mlekcem, probala sam i neku kremu iz apoteke, nista mi ne pomaze za taj bol. Ne znam sta je to i da li se nekoj to desavalo? Babica mi je za to rekla da je to kao nerazgazene cipele, kao treba da prodje malo vremena da me ne boli to vise. Mada kazem, mene i desna boli kad krene da siki, dok ne razradi, posle mogu do prekosutra. Sta mislite? Hvala unapred! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|