Anoniman -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (22.8.2011 12:23:21)
|
jao zene, svaka vam je zlatna! da znate da sam i sama danas pomislila isto!! istina je da ona mozda ima grceve ponekad, jer skuplja stomacic, mlatara nogama, grci se, vidi joj se u licu da se napinje i da je boli. ali verovatno ni moja tehnika hranjenja nije dobra!! na pocetku sma je dojila u lezecem polozaju zbog rane. sad skoro da mogu normalno da sedim, pa se trudim da je drzim u narucju. pokusacu da sednem sa njom u fotelju u dnevnoj, da je lepo stavim na krilo pa polako. sledeca stvar, iz desne dojke mi mleko bukvalno kaplje, kao iz flasice. desavalo se da se ona zadavi nekoliko puta dok iz nje sisa. moguce da joj previse jako ide i da iako je halapljiva ne stize da popije. nekada lepo, mirno sisa (uglavnom nocni podoj, onaj oko 3, pola 4), a nekada halapljivo, kao da hoce da me ugrize, mlati rukama i nogama, kidise na dojku.. . kao da se bori sa mnom!! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sisa par minuta, pa pocne plakanje, pa onda je ja podignem, pa se ona umiri, pa nastavi, povuce par puta pa opet plakanje. . sad kad malo bolje razmislim, mozda i nisu u pitanju grcevi. mozda je gospodjica uvredjena zbog necega, mozda joj ne odgovara kako je hranim!!
|
|
|
|