MarijaBg -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (30.5.2011 21:33:50)
|
Coko i moja beba od mesec ipo dana preko dana, uglavnom je to ludilo uhvati popodne, tad jede na sat ipo - dva i jede polako, igra se, razvlaci me... Pre podne normalno na 3 sata, nocu na 4-5 sati [sm=smiley1.gif] Kad visim da se igra ja je skinem ali ona onda za pola sata opet trazi [sm=zmeden.gif] Inace mnogo voli da sisa, i sisa velike kolicine, napreduje lepo, prekjuce smo je merili ima 5700 (rodjena sa 3900). Na flasicu smo joj davali ovih dana nekoliko puta moje mleko, i isto je popodne tako svaki cas jela. Inace pojela je od 5 popodne do 9 uvece 380 ml i u pola 10 opet sisala [sm=smiley30.gif] Nece dudu koliko god da pokusavamo, uzme je max na 2 minuta i ispljune [sm=smiley13.gif] Nece ni vodu da pije [sm=smiley13.gif] U bolnici su mi rekli da je dojim na zahtev, a pedijatar u domu zdravlja da treba da uobrocim podoje - na 3 sata... Ali nemam pojma kako to da izvedem [sm=zmeden.gif] Ima neko savet [sm=zmeden.gif], sem ovoga sa vodom, dudom i davanjem mleka na flasicu jer kod nas ne pali [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|