vukosava -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (30.3.2011 20:20:40)
|
IZVORNA PORUKA: lenaa Bebi ne znam ni ja , zato se i brinem, a citala sam da se Verus i na poslu izmlazala, ja verovatno necu moci ( ne znam kolike su im pauze jer u jednoj gde sam prvi put radila je bilo bas lose imas pauzu od 15 minuta a dok odes do te prostorije gde pravis pauzu treba ti 5minuta, i jos dve pauzice isto po 5minuta, joj, jedino ako je pauza od pola sata imacu vremena) . Ja jos uvek dojim na 3 sata nekad i 4 ili 5 ali redje. lena pricaj sa sefom, toje druga situacija, mani kakva je svima pauza... za to moras sama da se izboris .. i za neko tiho mesto gde mozes da se usunjas na neko vreme ako propustis, opasce ti kolicina... (*)(*) imaju svoj kapacitet a takodje i frekvenciju proizvodnje - zakon ponude i potraznje... ja licno muzem ovako 6-7h ujutru 11-12 h (odnesem kuci na pauzi za rucak) 16-17 h 20-21 h 12-1 h pre sam po ceo sat, a odkad mi je verus rekla da sibnem max brzinu onda po pola sata - 15 min jedna, 15 min druga samo da ti kazem jedno - eksperimentisala sam kad sam imala slobodnu nedelju - koliko cesto nije toliko bitno sve dok nije pauza duza od 5-6 h. ako izmuzes na 3 h verovatno ces imati pola od onoga kad izmuzes na 6 h. najvaznije - ne preskaci obroke i pij dosta tecnosti , i kad izmuzavas da nisi pod stresom i pritiskom. imaj bebinu sliku ili komad njene odece da ti krene brze inspiracija, jako pomisli na nju i raznezi se i krenuce ti mleko brze i onda mozes da izmuzes vise za krace vremena
|
|
|
|