Verus -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (9.2.2011 15:08:00)
|
Ma ne to se sad stvorilo ne brini. Ja recimo sada muzem samo svako 2 vece, i uvek joj dam to mleko=ne moze ono da se pokvari u siki[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Cim ona zine, uhvati je oko glavice i vrata (da je lepo podrzis) i "nakaci" je na dojku. Pomozi joj, jer je sigurno malo i zaboravila kako da sisa. Ponavljaj to sve dok se ne uvhati, ali NEMOJ da dajes dohranu uopste pre tog hranjenja. Iako frustracija traje ne odustaj, plakace, a ako se zaceni smiri je, ljuljuskaj i opet ponudi=iako bude gladna, ne dozvoli da se jako rasplace. Prati znake: sisanje ruke, otvaranje usta, okretanje ka tebi. Bebe imaju nagon da sisaju, pgotovo tako male, tako da to nece biti problem. Uspeces veruje mi. ALi budi opustena, nemoj da se oseti da si nervozna.IZVORNA PORUKA: BubaMira Ne pitam zbog leka , nego što mleka neko vreme nije bilo pa se pitam da li je sad to izmuženo mleko staro ili se tek stvorilo , tj da li je na naki način "pokvareno " [sm=zmeden.gif] Stavljala sam je danas 2 puta na dojku , a ona samo drži otvorena usta , niti stiska bradavicu ustima , niti vuče . Samo tako zine i ne mrda [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|